четвер, 23 лютого 2017 09:21

Чим відрізняються хороші люди від злих

Чим відрізняються хороші люди від злих
Фото:Новое Время

Вчені порівняли розміри головного мозку людей. Вони визначили, що він залежить від того, наскільки людина добра чи зла. Про це повідомляє med-heal. У добрих людей розмір мозку більший, ніж у злих та агресивних.

Зараз автори продовжують свої дослідження. Вони намагаються виявити, чому утворюється подібний зв'язок і злих людей з'являються подібні відхилення. Крім того, нейрофізіологи шукають методи, які допоможуть збільшити розмір головного мозку. За словами вчених, це допоможе його власника стати хоч трохи добрішим.

Біологи з Швеції разом зі своїми колегами з Великобританії провели експеримент. Його мета - довести факт того, що люди діляться на хороших і поганих. Дослідження показало, що такі патерни кодуються на генетичному рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили, як сповільнити старіння природним шляхом

"Поведінка людини - це складний комплекс соціальних і генетичних факторів. За допомогою них і встановлюється баланс між інтересами індивіда і інтересами соціуму, до якого він належить. Навіть найменші відхилення у цій рівновазі роблять стиль поведінки або хорошим, або поганим", - каже один з авторів експерименту Олоф Леймар.

Поцілунки роблять людей щасливішими та добрішими. Про це свідчать дослідження ВООЗ. Організація з 1981 року досліджує вплив поцілунків на людський організм.

Зараз ви читаєте новину «Чим відрізняються хороші люди від злих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі