середа, 24 березня 2021 07:40

2 тижні без підзарядки: OnePlus представила свої перші розумні годинники
4

Компанія OnePlus представила сьогодні свої перші розумні годинники OnePlus Watch вартістю $159. Фірмова система зарядки OnePlus Warp Charge забезпечує до тижня роботи від 20 хв. зарядки. Від повної зарядки батареї OnePlus Watch здатні пропрацювати до 2 тижнів.

Годинники відрізняються класичним дизайном корпусу із нержавіючої сталі у сріблястому або чорному кольорах та захистом від вологи, пише The Verge. Круглий OLED-дисплей прикритий міцним сапфіровим склом. Новинка підтримує 110 різних видів фітнес-активностей, при цьому вміє визначати початок і кінець тренування. Під час якого за допомогою бездротових навушників можна слухати музику із внутрішньої пам'яті годинника, куди поміщається до 500 пісень. Крім пульсу годинник вміє визначати рівень стресу, якість сну та ступінь насичення крові киснем.

Фото: oneplus.com

Годинник OnePlus Watch отримав 1 ГБ оперативної та 4 ГБ внутрішньої пам'яті, а також вбудований мікрофон і динамік. У пристрої є Wi-Fi, Bluetooth і GPS, але немає 4g-модуля, тому здійснювати дзвінки можна лише за допомогою синхронізованого смартфона. OnePlus Watch побудовані на власній програмній платформі RTOS, а не використовують більш популярну і універсальну Wear OS від Google. Тим не менш, годинник може підключатися до будь-яких смартфонів на Android. Крім виведення повідомлень від смартфона, годинник може виступати пультом дистанційного керування для телевізорів OnePlus TV.

Крім стандартної версії зі сталевим корпусом компанія також пропонуватиме лімітовану версію Cobalt Limited Edition із кобальтового сплаву. Звичайна версія надійде у продаж із 14 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вигляд матимуть нові бездротові навушники Apple

Компанія Samsung готує до випуску 2 моделі нових розумних годинників Galaxy. Йдеться про SM-R86x і SM-R87x. Моделі відрізнятимуться розмірами корпуса та екрана. За попередньою інформацією, одна модель працюватиме під управлінням операційної системи Wear OS замість звичної ОС Tizen.

Зараз ви читаєте новину «2 тижні без підзарядки: OnePlus представила свої перші розумні годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі