середа, 03 квітня 2019 09:42

Зафіксували аномальний стрибок біткоїна

Біткоїн знову зріс у ціні і став найдорожчим за останні 4 місяці. Після того, як найбільша з усіх віртуальних валют, ненадовго впала в ціні до позначки в 3000 доларів, за останні 24 години його вартість різко пішла вгору і подолала позначку в 5000 доларів.

На деяких біржах ціна біткоїнів перевищує позначку в 5000 доларів. У цей час трохи знизився до 4721 доларів.

Автор: Bitcoinist
  Курс став найвищим за 4 місяці
Курс став найвищим за 4 місяці

Слідом за біткоінами в зростання пішли інші криптовалюти, такі як Etherium, Ripple, Litecoin. Ціни на них теж виросли за останню добу. Однак експерти не можуть поки сказати, що спровокувало несподівано різке зростання цифрової валюти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У канадському місті тестують сплату податків біткоїнами

Чангпенг Чжао, генеральний директор популярної крипто-біржі Binance, каже, що він "не знає", чому це відбувається. Експерт рекомендує "не робити різких рухів", а просто почекати, і подивитися, чи є це тимчасової аномалією.

На Рівненщині правоохоронці викрили 32-річного мешканця Чернівецької області, який за допомогою програми отримував доступ до ресурсів комп'ютерів користувачів сайтів для майнінгу криптовалюти

Зараз ви читаєте новину «Зафіксували аномальний стрибок біткоїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі