вівторок, 16 серпня 2011 09:12

Ціни на нафту просіли ще нижче, інвестори бояться зниження попиту

Ціни на нафту просіли ще нижче, інвестори бояться зниження попиту

Ціни на нафту у вівторок знижуються в середньому на 0,2-0,4% на тлі побоювань інвесторів щодо можливого зниження попиту на енергоресурси через уповільнення темпів зростання світової економіки.

Про це свідчать дані торгів.

"Американська економіка дещо слабша, ніж хтось з нас міг чекати цієї пори року, деякі індикатори з Європи вказують на те ж саме", - пояснив агентству Bloomberg аналітик National Australia Bank Ltd. в Мельбурні Бен Уестмор.

Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 6:51 знизився на $ 0,38, або на 0,43%, до $ 87,50 за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent втратила $ 0,26, або 0,24%, склавши $ 109,65 за барель.

Міжнародне рейтингове агентство Moody's у понеділок переглянуло у бік пониження прогноз по зростанню реального ВВП США на друге півріччя 2011 року - тепер показник оцінюють на рівні 2% проти 3,5%.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту просіли ще нижче, інвестори бояться зниження попиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі