середа, 17 травня 2017 10:17

Українські воїни дали відсіч: бойовики намагались захопити Піски

Українські воїни дали відсіч: бойовики намагались захопити Піски
Народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук

З боку Жабуньків Донецької області піхотний підрозділ противника у складі 20 осіб спробував під прикриттям вогню 122-міліметрової ствольної артилерії і великокаліберних кулеметів просунутися в бік Пісків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Натрапивши на вогневу протидію українських військ, даний підрозділ зупинився і спробував закріпитися в нейтральній зоні. Під впливом вогню сил АТО відійшов на вихідний рубіж", - поінформував Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи знову гатили по Авдіївці: показали наслідки

За його даними, у районі Авдіївки, підприємства "Алмаз" і шахти "Бутівка" з боку окупантів фіксували кілька коротких вогневих нальотів із застосуванням 120-міліметрових мінометів і 122-міліметрової ствольної артилерії. Неодноразово в районі "промзони" Авдіївки окупанти відкривали вогонь зі штатного озброєння БМП-2 (30-міліметрова автоматична гармата. - Gazeta.ua).

На ділянці Зайцеве - Жованка - Майорське окупанти неодноразово застосовували 120-мілімтерові міномети.

Терористи 43 рази відкривали вогонь по українських позиціях. У результаті бойових дій у зоні проведення АТО жоден український військовий не загинув.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни дали відсіч: бойовики намагались захопити Піски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі