середа, 17 травня 2017 07:20

43 обстріли за добу: втрат серед українських воїнів не було

43 обстріли за добу: втрат серед українських воїнів не було
Минулої доби втрат серед українських військових не було Фото: glavcom

Бойовики 43 рази відкривали вогонь по українських позиціях.

У результаті бойових дій у зоні проведення АТО жоден український військовий не загинув.

На донецькому напрямку під обстріли потрапила Авдіївка. ЇЇ передмістя та деякі позиції південніше бойовики обстрілювали із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів й озброєння танку. При цьому одна ворожа міна калібру 120 мм знову влучила у житловий квартал Авдіївки, втім ніхто не постраждав.

Окупанти гатили з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї біля Верхньоторецького. Позиції військових поблизу Новолуганського зазнали обстрілів з озброєння БМП. А неподалік селища Травневе вороги били з 120-мм мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано всім епізодів застосування бойовиками зброї. Тут противник вів вогонь зі 120-мм мінометів по наших укріпленнях поблизу Кримського, Трьохізбенки та Кряківки. Там бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і міномети калібру 82 мм. А один з опорних пунктів сил АТО неподалік Малинового був обстріляний ворогом зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи знову гатили по Авдіївці: показали наслідки

На приморському напрямку найгарячішими точками залишаються ділянки в районі населених пунктів Широкине, Водяне, Павлополь, Гнутове. Там бойовики ввечері обстрілювали наші позиції традиційно зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Біля Широкиного та Водяного бойовики також використовували озброєння БМП. Неподалік Павлополя - міномети калібру 82 мм. Обстрілював противник українських захисників й північніше: в районі Мар'їнки з великокаліберних кулеметів, біля Красногорівки - з 82-мм мінометів та протитанкового ракетного комплексу.

Російські бойовики готуються йти на прорив під Павлополем Донецької обл.

Українські військові перехопили розмови терористів у радіоефірі, повідомляє Міністерство оборони України.

Зараз ви читаєте новину «43 обстріли за добу: втрат серед українських воїнів не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі