пʼятниця, 03 серпня 2018 11:34

"Розробляли плани з 2005 року" - екс-міністр розповів, як готувалися воювати з Росією

"Розробляли плани з 2005 року" - екс-міністр розповів, як готувалися воювати з Росією
Українські військові готувалися відбивати агресію Росії ще з 2005 року. Фото: Главком

Українські військові готувалися відбивати збройну агресію Росії з 2005 року.

Для цього провели ряд заходів, розповів екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко в ефірі програми "Післямова" на телеканалі "СК-1".

"Тоді ще були мирні, навіть стратегічні відносини з Росією, але ми розуміли, що можлива загроза. Тому в таємних планах було розглянуто можливу загрозу з боку Російської Федерацієї", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перейшла до нового етапу боротьби з Україною

Олексіївка, Одеська область. Системи протиповітряної оборони, зенітно-ракетні комплекси ми перебазували тихенько, як то кажуть, "без шума и пыли", в Донецьку і Луганську область. Їх ніхто не використав, вони там стояли на момент війни. Але ми це зробили. Системи залпового вогню ми з Кременчука Полтавської області тихенько перемістили на північ, у Суми, і розмістили там", - розповів Гриценко.

Українські військові задіяли танки й гелікоптери аби заманити противника в "котел" і розбити. За такою легендою пройшли навчання мотопіхотної бригади на Чернігівщині.

Зараз ви читаєте новину «"Розробляли плани з 2005 року" - екс-міністр розповів, як готувалися воювати з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі