вівторок, 17 серпня 2021 08:14

Окупанти вбили українського воїна

Окупанти вбили українського воїна
На ворожі обстріли українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Фото: facebook.com/pressjfo.news

16 серпня російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У результаті обстрілу бойовиків загинув український воїн, повідомляє пресслужба штабу ООС.

"Неподалік від Широкиного Маріупольського району Донецької області ворог обстріляв українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Причепилівки Новоайдарського району Луганщини російські найманці гатили з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А біля Золотого-4 Сіверськодонецького району - ще й з гранатометів різних систем", - йдеться у повідомленні.

У районі Водяного, що на Приазов'ї, окупанти вели вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новомихайлівки Мар'їнського району Донецької області збройні українські позиції обстріляли ще й з великокаліберних кулеметів.

Сьогодні зранку бойовики двічі порушили режим припинення вогню. На Луганщині поблизу Причепилівки противник обстріляв позиції ЗСУ зі стрілецької зброї. А у напрямку Водяного Ясинуватського району Донецької області збройні формування РФ гатили з мінометів 120-го калібру.

На обстріл противника українські військові відкрили вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мати відправила наглядати": троє братів разом воюють на Донбасі

За минулий тиждень зафіксовано 43 обстріли з боку окупантів. Понад 70% прийшлось на початок тижня – 33 з понеділка по середу. Лише одного дня, в суботу, обстрілів не було взагалі, через несприятливу погоду. Російські окупанти блокують роботу КПВВ в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вбили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі