Росіяни спробують зіпсувати нам свято

Не про Талібан, а про щось гірше, до чого пів дня потягом

Четвертий тиждень поспіль тактика російських окупаційних військ не змінюється: розвідка, підготовка, потужний удар ствольної артилерії. Декілька днів "відносної тиші", розвідка і – повторення ситуації.

У суботу обстрілів з боку терористів не було взагалі. Протягом 2021 року таких днів було всього чотири

За тиждень, що минув, зафіксовано 43 обстріли з боку окупантів. Це на шість менше, ніж тижнем раніше. Понад 70% обстрілів прийшлось на початок тижня – 33 з понеділка по середу. Лише одного дня, в суботу, обстрілів з боку терористів не було взагалі.

Протягом 2021 року взагалі без жодного обстрілу було всього чотири дні. Як і минулої суботи, причиною тому були не домовленості чи візити високопосадовців, а виключно несприятливі погодні умови. Тому щойно погода на Сході налагодиться і земля підсохне після проливних дощів, ворог одразу продовжить свою криваву справу.

Двоє мирних загинули, ще одного поранено. Військові теж мають втрати – один наш воїн загинув, шестеро отримали поранення

Російське командування, у намаганні нанести болючого артилерійського удару по нашим позиціям, не цурається водночас обстрілювати й цивільне населення та інфраструктуру. Потужного обстрілу зазнали Галицинівка, Новоселівка та Красногорівка. Двоє мирних людей загинули, ще одного поранено. Військові теж мають втрати, досить великі як для одного тижня – один наш воїн загинув, ще шестеро отримали поранення.

Вже наступного тижня ми активно готуватимемось до святкування 30-річчя Незалежності України. Своєю чергою, росіяни активізують бойові дії та намагатимуться зіпсувати нам свято. Досвід показує – так було й кожного минулого року.

До Горлівки прибув черговий ешелон "гуманітарної допомоги" з РФ. Окупантам доправили паливо-мастильні матеріали та сім вагонів снарядів калібру 122 мм

Це припущення підкріплюють і свіжі дані Головного управління розвідки та Спільного центру з контролю та координації. До окупованої Горлівки прибув черговий ешелон так званої гуманітарної допомоги з РФ. Ним окупантам доправили паливо-мастильні матеріали та сім вагонів, вщент забитих снарядами калібру 122 мм. Також помітили й переміщення ствольної артилерії.

Російські офіцери проводять перевірки: за яких же обставин згоріло три одиниці колісної техніки та загинуло аж семеро найманців

Тим часом, російські офіцери проводять перевірки в деяких підрозділах окупаційних військ в намаганні зрозуміти: за яких же обставин згоріло три одиниці колісної техніки та загинуло аж семеро найманців.

Оригінал

Допомогти волонтерам можна тут.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі