Нагородити Пікалова та Кошового – це як харкнути нам в обличчя

Два здорових бики, які публічно заявили, що "не збираються боронити Україну", нині мають ордени

Попросили пройтись по списку орденоносців, нагороджених Володимиром Зеленським до 24 серпня.

З усього списку дуже чітко побачила десятки достойних.

Чмут, Дейнега, Притула, Ножевнікова Катя – тут питань немає, відомі волонтери.

Цаплієнко, Наташа Нагорна, Олексій Продайвода – воєнкори високого рівня, достойна робота.

Василь Вирозуб і кілька військових капеланів – теж все дуже заслужено.

Широко заплющимо очі на попередні бзіки Усика – навіть йому орден виглядає більш-менш на тлі перемоги над Джошуа. Хоча можна було і потерпіти.

Не побачила наших крутих медиків, які рятують людей на фронті – сум. Жодного "азовця" бодай посмертно – в Маріуполі чимало достойних загинули.

Найстрашніше зараз бачити, коли діти загиблих героїв зі сльозами на очах отримують ордени за тата чи маму

Але Пікалов і Кошовий "за заслуги ІІІ ступеня"? Це так взяти і харкнути в лице усім захисникам, усім тим, хто півроку живе про ЗСУ. Панібратство, кумівство, клоунада. Ми пам'ятаємо, як нагороджували попсу і друзів минулого року. Але Боже! Найстрашніше зараз бачити, коли діти загиблих героїв зі сльозами на очах отримують ордени за тата чи маму. А тут два здорові бики, які публічно заявили, що "не збираються боронити Україну, бо не мають жодного військового вишколу".

Наталія Раєвська із орденом княгині Ольги – це Наталка Мосейчук. Та сама, що "мову на хліб не намажеш" і "Захід втомився від України" напередодні великого вторгення. Огидне бл**ство!

Горбунов, Данилко, Козловський, Могилевська – від їх орденів просто головний біль. Колгосп зірок у чистому вигляді. Так само список робітників 1+1 – самі більші борцуни за перемогу "антонін" над здоровим глуздом.

Верещук. За що орден? За заяви з минулого про любов до Путіна, за шатл з Чонгару, за ганебну участь у внесенні бодай в списки полонених? За політ на парасольці чи шалену участь у тотальному розмінуванні напередодні війни?

Є питання з долею строковиків Нацгвардії в Маріуполі – десятки матерів шукають своїх синів

Монастирський. Є великі питання щодо буксування адекватного закону про зброю. Є так само питання щодо участі МВС у звільнення полонених, які рахуються в їх структурах. Є питання з долею строковиків Нацгвардії в Маріуполі – десятки матерів шукають своїх синів. Так само питання постійних покатушок сюди людей із РФ.

Кубраков. Ага, прям флешбек "ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги" 18 лютого.

Це насмішка, а не список. Це суспільна демонстрація "я царь і що хочу, те й роблю". Парад челяді – за невеликим винятком (дивись абзац перший). Ніхто нічого так і не зрозумів. Особливо огидні 90% списку на тлі кримінальних переслідувань Кривоноса і Марченка та постійних покусувань Залужного.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі