субота, 26 березня 2022 08:02

"Хочуть лишити людей без їжі" - росіяни бомблять продуктові склади на Луганщині

"Хочуть лишити людей без їжі" - росіяни бомблять продуктові склади на Луганщині
Росіяни щодня обстрілююь Луганщину. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Росіяни прицільно б'ють по продуктових складах в Сіверодонецьку. Знають, де вони розташовані, але чи наповнені - ні.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в Telegram.

"Було кілька прицільних влучань ворога по продовольчих складах в Сіверодонецьку за тиждень. Останнє - 25 березня ввечері. На щастя, ніхто не постраждав. Упевнений, без корегувальника вогню не обійшлося. Ще одна ознака "руського миру" - залишити мирних жителів без їжі", - заявиви Гайдай.

За його словами, гуманітарної катастрофи на Луганщині не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти "Градами" обстріляли Золоте на Луганщині

"Ми розвозимо продукти харчування та все необхідне по підвалах та бомбосховищах, щоденно евакуюємо людей до безпечних регіонів країни, відновлюємо комунікації, наскільки це можливо. Підвозити їжу допомагають патрульні поліцейські та рятувальники. Останні, слід зазначити, вчора доставили десятки тонн води до Лисичанська та Золотого, їм вдалося навіть заживити одну із насосних станцій в Рубіжному та частково подати воду у місто".

Частина мирного населення тікає з територій Луганщини, які контролює Україна, на тимчасово окуповані росіянами. Люди рятуються від обстрілів усіма можливими способами.

Гайдай наголосив: мирні чітко розуміють, що тут бомбардують, а Сватове - ні. Комусь вдалося виїхати за кордон на власному транспорті. Також вдалося евакуювати 12-14 тис. людей за період війни, додав очільник області.

Зараз ви читаєте новину «"Хочуть лишити людей без їжі" - росіяни бомблять продуктові склади на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі