четвер, 26 березня 2015 15:30

В Україні "Все палає", а Японія насилає "Прокляття" - Кінопрем'єри 26 березня

В Україні "Все палає", а Японія насилає "Прокляття" - Кінопрем'єри 26 березня
Фото: kinofilms.ua

Цього тижня в прокат виходить відразу дві українські картини - революціонний документальний фільм Все палає і "дизайнерський" мюзикл Z Джок. Маленьких глядачів порадують мультфільми Баранчик Шон та Оз: Нашестя летючих мавп. А ті, кому не вистачає гострих відчуттів, зможуть оцінити новий японський фільм жахів Прокляття: Початок кінця.

Все палає
Документальна картина Олександра Течинського, Олексія Солодунова і Дмитра Стоікова намагається дослідити еволюцію протесту, який рано чи пізно призводить до кровопролиття. Основою для дослідження стали події Революції Гідності, під час якої взимку 2013-2014 рр мирні акції переросли у криваві сутички.

"Ми хотіли показати в деталях те, що ми бачили своїми очима в самому епіцентрі боротьби, не відвертаючи камер від усього парадоксально красивого, потворного або жахливого, що відбувалося перед ними", - говорять творці.

Z Джок
Режисерський дебют українського епатажного дизайнера Олексія Залевського зовсім не про моду, як можна було б подумати. Хоча мода в ньому, безумовно, є - екстравагантні вбрання головних героїв точно не залишаться непоміченими. Але все ж картина Залевського про те, що геніальний вчений замість ліків від раку виявляє вірус безпліддя, який загрожує всьому людству. Тепер головний герой тікає від погоні, потрапляє в перестрілки і змушений ховатися в театрі свого кращого друга.

Баранчик Шон
Життя на фермі нудне і розмірене. Тому молодий Баранчик Шон вирішує трохи побешкетувати. Спочатку все було весело і безневинно, але потім вийшло з-під контролю. Тепер баранчики мають вирушити у велике місто на пошуки господаря ферми і при цьому не потрапити на очі фахівцям з вилову тварин. Це буде ще та пригода!

Прокляття: Початок кінця
Уміння японців знімати фільми жахів, від яких у жилах холоне кров, вже давно гідно оцінили кінематографісти з усього світу. У США і Європі активно знімають ремейки на японські картини. Але цього разу самі японці представили ремейк "Прокляття" 2002 року. Глядачів знову чекає зустріч з примарами, які не можуть знайти спокою після смерті. Чи зможуть головні герої картини побороти страшне прокляття і вижити?


Оз: Нашестя летючих мавп
Новий мультик знову перенесе глядачів в чарівну країну Оз. Добра чарівниця Глінда вирішує пожаліти Підступну Відьму Заходу і дати їй ще один шанс. Лиходійка не оцінила цей добрий вчинок і тут же починає готувати каверзи. Але її планам заважає маленька мавпочка Оззі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні "Все палає", а Японія насилає "Прокляття" - Кінопрем'єри 26 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі