пʼятниця, 11 лютого 2022 11:32

"У цьому і є наша сила" - Roxolana презентувала сингл до нацвідбору на Євробачення

"У цьому і є наша сила" - Roxolana презентувала сингл до нацвідбору на Євробачення
Roxolana випустила лірик-відео на пісню Girlzzzz. Фото: instagram.com/roxolanas

Фіналістка нацвідбору на Євробачення-2022 Roxolana презентувала лірик-відео на пісню Girlzzzz.

Виконавиця заявила, що ролик унікальний, оскільки виконаний жестовою мовою. Зірка опублікувала його на YouTube.

"Маю багато відгуків після того, як влітку записала мовою жестів пісню "Говори" на слова Юрія Іздрика. Тому, випускаючи Girlzzzz, одразу знала, що створю інклюзивну відеоверсію, адже головний посил композиції в тому, щоб кожна людина змогла повірити в себе, віднайти в собі того, хто нічого не боїться, хто є вільним від тиску соціуму, хто може дозволити собі бути справжнім, хто вміє піклуватися про себе та інших. Я переконана, що саме в цьому і є наша сила", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон святкує 53-річчя: 10 найвідвертіших знімків і фактів з життя кінозірки

Створювати відео артистці допомагала перекладачка жестової мови Катерина Заботкіна.

Прихильники неабияк підтримали співачку й під відео написали багато позитивних коментарів:

"Крута пісня. Бажаю Roxolana шаленого успіху", "Як класно, що ви враховуєте особливості деяких слухачів і робите ще й таку версію. Ви достойний переможець відбору", "Це так гарно й органічно. Дякую за щирість. Видно, що з душею робили", "Мені імпонує те, що ви робите в українській музиці. Успіхів вам".

Учасники нацвідбору на Євробачення-2022 гурт Kalush Orchestra презентували пісню Stefania, з якою поборються за право представляти Україну на 66-му міжнародному конкурсі в Італії.Фінал національного відбору відбудеться 12 лютого. У прямому ефірі вісім вокалістів презентують пісні, з якими прагнуть поїхати на Євробачення. Серед них буде й популярний український гурт Kalush Orchestra.

Зараз ви читаєте новину «"У цьому і є наша сила" - Roxolana презентувала сингл до нацвідбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі