понеділок, 07 лютого 2022 13:22

Для нацвідбору на Євробачення-2022: фіналісти Kalush презентували трек Stefania

Для нацвідбору на Євробачення-2022: фіналісти Kalush презентували трек Stefania

Учасники нацвідбору на Євробачення-2022 гурт Kalush Orchestra презентували пісню Stefania, з якою поборються за право представляти Україну на 66-му міжнародному конкурсі в Італії.

Фінал національного відбору відбудеться 12 лютого. У прямому ефірі вісім вокалістів презентують пісні, з якими прагнуть поїхати на Євробачення. Серед них буде й популярний український гурт Kalush Orchestra.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix покаже фільм "Носоріг" Олега Сенцова

Цей трек артисти написали із власних переживань і життєвих історій. Вокаліст колективу Олег Псюк раніше зізнався, що пісню написав про свою матір.

"Це найкраще, що я колись для неї робив. Було б круто, якби він переміг і у прямому ефірі я заспівав би спеціально для мами ще раз", - говорить репер.

Артист Артем Пивоваров та учасник нацвідбору на Євробачення-2022 Kalush презентували пісню "Майбутність" і кліп до неї. Музичної форми набув вірш письменника Григорія Чупринки у рамках авторського проєкту співака "Твої Вірші, Мої Ноти".

Зараз ви читаєте новину «Для нацвідбору на Євробачення-2022: фіналісти Kalush презентували трек Stefania». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі