пʼятниця, 04 лютого 2022 17:46

З фіналістом нацвідбору на Євробачення. Пивоваров випустив спільну роботу на вірш Чупринки

З фіналістом нацвідбору на Євробачення. Пивоваров випустив спільну роботу на вірш Чупринки
Артем Пивоваров випустив спільну роботу з Kalush на вірш Григорія Чупринки. Фото: надане піар-агентом Артема Пивоварова

Артист Артем Пивоваров та учасник нацвідбору на Євробачення-2022 Kalush презентували пісню "Майбутність" і кліп до неї. Музичної форми набув один із віршів письменника Григорія Чупринки у рамках авторського проєкту співака "Твої Вірші, Мої Ноти".

Прем'єрою поділилися на офіційному YouTube-каналі Пивоварова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А де моя сонячна" - Kalush, "Сальто Назад" і Skofka представили ліричну роботу

"Чупринка - сміливий поет. Щоб зрозуміти його позицію, достатньо почитати його біографію. Нині він, як і раніше, актуальний. Чому Калуш? Він - голос вулиць. У цій роботі ми показуємо свого роду "хіральність" персонажів, які не можуть бути поєднані один з одним в існуючому просторі. Моє завдання як автора та продюсера проэкту – знаходити та об'єднувати", - поділився виконавець.

Виконавець Артем Пивоваров та фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка презентували дуетну пісню "Романс". 17 вересня співаки випустили не лише трек, а й кліп до нього. Композицію написали за мотивами вірша шістдесятника Миколи Вінграновського.

Зараз ви читаєте новину «З фіналістом нацвідбору на Євробачення. Пивоваров випустив спільну роботу на вірш Чупринки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі