понеділок, 04 липня 2011 18:35

Режисер нових "Трансформерів" використав кадри зі свого старого фільму

Режисер нових "Трансформерів" використав кадри зі свого старого фільму

Користувач cinefilojermain23 опублікував на YouTube ролик, в якому порівнюються сцени з фільмів Майкла Бея "Трансформери 3: Темна сторона Місяця" і "Острів". Судячи з цього кліпу, режисер використав в обох картинах одні й ті самі кадри.

Користувач cinefilojermain23 порівняв автомобільні перегони з "Трансформерів" і "Острова". Подібність особливо помітна в епізоді, який починається на 54-й секунді ролика.

Фантастичний трилер "Острів" вийшов в прокат у липні 2005 року. Головні ролі в картині виконали Скарлетт Йоханссон і Юен Макгрегор. Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, в Америці картина зібрала менше 36 мільйонів доларів при бюджеті в 126 мільйонів доларів. Світові збори стрічки склали близько 163 мільйонів доларів.

Світова прем'єра фільму "Трансформери 3: Темна сторона Місяця" відбулася 23 червня 2011 року в рамках Московського міжнародного кінофестивалю. У широкий прокат стрічка була випущена 29 червня. За перший же тиждень фільм зумів заробити 162 мільйони доларів в Америці і ще 210 мільйонів - в інших регіонах світу.

Зараз ви читаєте новину «Режисер нових "Трансформерів" використав кадри зі свого старого фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі