пʼятниця, 09 серпня 2013 10:36

Леді Гага знялася голою в лісі заради підтримки інституту сучасного мистецтва

Леді Гага знялася голою в лісі заради підтримки інституту сучасного мистецтва

Американська співачка Леді Гага знялася голою в промо-ролику кампанії по збору коштів на будівництво Інституту Марини Абрамович - сучасної художниці сербського походження. Відео, яке розміщене на ресурсі Vimeo, включає в себе кадри з повністю голою поп-зіркою, яка демонструє спеціальну техніку медитації, яку популяризує Абрамович.

Художниця запустила кампанію по збору коштів на платформі Kickstarter. До 25 серпня Абрамович необхідно зібрати 600 тисяч доларів. Леді Гага вже виступала на підтримку Інституту Марини Абрамович. 3 серпня вона співуче прочитала першу главу фантастичного роману Станіслава Лема "Соляріс" на "марафоні читання" в Нью-Йорку.

Марина Абрамович є однією з найуспішніших сучасних художників у світі. Інститут її імені буде займатися збереженням і розвитком мистецтва перформансу. Інститу хочуть збудувати в місті Хадсон штату Нью-Йорк.

/media/video/510763/1_510763.mp4

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага знялася голою в лісі заради підтримки інституту сучасного мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі