середа, 12 червня 2013 13:22

Київській пенсіонерці так подобається актор Олег Меньшиков, що вона подарує йому свою квартиру

Київській пенсіонерці так подобається актор Олег Меньшиков, що вона подарує йому свою квартиру
Фото: РИА Новости

66-річна київська пенсіонерка Валентина Бондаренко хоче переписати свою двокімнатну квартиру в Києві на улюбленого російського актора Олега Меньшикова, повідомляє газета "Сегодня".

"Я хотіла переписати на Олега квартиру багато років тому, але тоді були проти діти, - розповіла нам Валентина. - Зараз вони виросли, обзавелися своїми сім'ями і роз'їхалися. Мені зайва житлоплоща ні до чого, а йому знадобиться".

За словами жінки, вона вже більше десяти років не пропускає жодної вистави Меньшикова в Києві, увесь рік відкладаючи з малесенької пенсії на квитки. Зараз Валентина оформляє документи, щоб до серпня, коли Олег Євгенович знову приїде в Київ з гастролями, вручити йому ключі.

Помічник актора Олексій коментувати рішення пенсіонерки відмовився.

До речі, подарунками у вигляді квартир зірок не здивувати. У 2009 році прихильниця Філіпа Кіркорова, виконуючи волю своєї матері, переписала на нього свою квартиру в Ульяновську. Однокімнатна в центрі Москви дісталася від шанувальниці і Сергію Звєрєву. А Вітасу на концерті жінка вручила ключі від свого будинку в передмісті Тамбова.

Зараз ви читаєте новину «Київській пенсіонерці так подобається актор Олег Меньшиков, що вона подарує йому свою квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі