четвер, 07 травня 2009 18:18

За перемогу боротимуться Світлана Лобода і Патрісія Каас

 

Уперше Україну на пісенному конкурсі Євробачення представляв співак Олександр Пономарьов 2003 року в Латвії. Він посів 14-те місце серед 26 учасників. Руслана Лижичко перемогла з "Дикими танцями" 2004-го в Туреччині. Наступного року на Євробаченні в Києві гурт "Ґринджоли" з піснею "Разом нас багато" став 20-м.

Торік у Сербії першим був російський співак Діма Білан, українка Ані Лорак — другою. Нині в Москві змагатимуться 42 учасники. Україну та Росію представляють українки — 26-річна Світлана Лобода і 21-річна Анастасія Приходько. Офіційне відкриття конкурсу відбудеться 10 травня. Два півфінали і фінал пройдуть 12, 14 та 16 травня. Лобода виступить 14 травня з піснею Anticrisis Girl ("Антикризова дівчина").

46-річний Юрій Фальоса, колишній продюсер Ані Лорак, оцінює шанси Лободи високо.

— У її пісні є душа, — каже він. — Їй може перешкодити лише француженка Патрісія Каас. Між ними йтиме основна боротьба за перемогу.

Лідер гурту "Ґринджоли" 41-річний Роман Калин вважає, що Патрісії Каас додаткову перевагу надає її світова слава.

— Але Євробачення — непередбачуваний конкурс, — каже він. — Основними його глядачами є домогосподарки і сексуальні меншини. Мені подобається пісня Насті Приходько, однак вона розрахована на слов"янську публіку. У Лободи більш європейська композиція з екстравагантним шоу, а хлопці з її балету мають вигляд осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації. До того ж вона зараз піариться в досить несподіваних для українських співаків країнах — Нідерландах, Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «За перемогу боротимуться Світлана Лобода і Патрісія Каас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі