понеділок, 06 лютого 2006 19:28

Шон Карр любить "Борщ"

Група "DVS" британця Шона Карра, 36 років, який є зятем Юлії Тимошенко, та український гурт "Борщ" невдовзі презентуватимуть спільний проект.

— Це буде стара, 30-річна пісня групи "Слейд" про мандрівників, "Далеко звідси", — каже бас-гітарист "Борщу" Олександр Піпа, 39 років. Раніше Піпа грав з Олегом Скрипкою, 41 рік, у гурті "ВВ". — Ми записали її у січні, хоч задум народився ще навесні, коли ми познайомилися із Шоном. А кліп знімали в аеропорту.

В якому — музикант не уточнює.

Музиканти з "Борщу" познайомилися з Шоном Карром у квітні минулого року.

— Напередодні приїзду в Україну Шон розпитував спільних знайомих — байкерів про близькі йому за стилем гурти, — пригадує Олександр. — Йому порадили нас. Разом із групою Шон приїхав на студію, де ми проводили репетиції. Карр попросився до нас попрацювати на "підігріві", — сміється Піпа. — Відтоді часто виступаємо разом: в Києві, на рок-шоу в Черкасах... З нами їздить і Женя Тимошенко. Мало хто знає, що вона була на всіх концертах. Для нас це теж стало несподіванкою.

Карр попросився до нас попрацювати на "підігріві"

Ми довго думали, як вчинити політично правильно: щоб і не нашим, і не вашим, — пояснює Піпа сенс спільного проекту. — Спершу спробували скласти докупи українські та ірландські народні пісні, але не вийшло. Зрештою, зупинилися на пісні про мандрівників "Далеко звідси", бо ми любимо подорожі.

Кожен із восьми музикантів співає своєю мовою. Перший куплет виконують по-англійськи, другий — по-українськи, а приспів разом — знову англійською. Українською текст переклав сам Піпа.

— Женя приходила на репетиції, і пісня їй сподобалася, — хвалиться він.

Презентація інтернаціонального проекту відбудеться 14 лютого, на день Святого Валентина — в Києві, у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" (вул. Туполєва).

Зараз ви читаєте новину «Шон Карр любить "Борщ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі