четвер, 30 жовтня 2008 18:53

Куртку Василя Бондарчука вкрав бомж

Автор: фото надане продюсерським центром Mamamusic
   Співак Василь Бондарчук (ліворуч) і дівчата з гурту ”Голлівуд” на Бессарабській площі у Києві знімають кліп ”Я люблю”.  Бондарчук знімає себе сам за допомогою камери, прикріпленої на животі
Співак Василь Бондарчук (ліворуч) і дівчата з гурту ”Голлівуд” на Бессарабській площі у Києві знімають кліп ”Я люблю”. Бондарчук знімає себе сам за допомогою камери, прикріпленої на животі

24-річний співак Василь Бондарчук зняв на столичній Бессарабській площі кліп на пісню "Я люблю".

— На концертах жодного разу під фонограму не виступав, — каже він. — Не переношу цього. А от кліп на вулиці інакше зняти неможливо.

Текст пісні написав поет Юрій Рибчинський, 61 рік.

— Він подарував вірш моєму продюсеру Юрієві Нікітіну. А той віддав мені, — розказує Бондарчук. — Юра вдало підбирає композиції. Хоча колись мені не сподобалася запропонована ним пісня "Это бывает с каждым".

Співакові на пояс одягають бандаж, до якого прикріплена камера. Він широкими кроками походжає біля кафе "Шоколад" і сам себе знімає. За Бондарчуком прямує хлопець із великим бумбоксом і вмикає, коли потрібно, фонограму.

— Знімаємо Васю лише до пояса, — пояснює режисер Віктор Скуратовський, 34 роки. — Так хода виглядатиме на екрані природніше, бо камера трохи похитуватиметься і повторюватиме його рухи. Цей прийом українські кліпмейкери використовують нечасто, бо не мають обладнання.

Бондарчук кидає куртку на асфальт. Її хапає бомж. До нього кидаються помічники режисера й забирають одежину.

У кліпі Бондарчука знімаються дівчата з гурту "Голлівуд". Вони одягнені у однакові пальта різних кольорів. Костюми підбирала учасниця гурту Олеся Спєлова. Вона — стиліст.

— Одне таке пальто коштує 500 доларів. Лиш учора купили їх, — розповідає Олеся. Вона тримає папірець із текстом. — Вчу, а слова ніяк у голову не лізуть.

Підходить літня жінка-бомж. Опускає на асфальт дві торби, просить у дівчат грошей. Режисер дає їй кілька купюр по 5 грн. Дівчата кличуть фотографа і просять зняти цю сцену.

Зараз ви читаєте новину «Куртку Василя Бондарчука вкрав бомж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі