понеділок, 06 червня 2016 10:39

Пончики "Веселка" печуть 4 хвилини
7

Фото: racion.net

Солодкі пончики можуть бути десертом або смачним перекусом. Вони стануть апетитнішими, якщо зробити їх яскравими. Це може бути один колір або кілька. Від таких солодощів не відмовляться діти. А батьки будуть спокійні за якість смаколиків.

Інгредієнти:

Пахта - 0,75 склянки.

Яйце - 2 шт.

Масло топлене - 2 ст.

Борошно - 2 склянки

Цукор 0,75 склянки

Пекарський порошок - 2 ч.л

Сіль - 0,5 ч.л

Ванільний екстракт - 2 ч.л.

Барвники харчові - 7 уп.

Цукрова пудра - 1 ст.

Молоко - 3 ст.л

Кондитерська посипка - за смаком

Олія - ​​2 ст.л

Приготування:

Розігріти духовку до 175-210 градусів.

У великій мисці змішати пахту, яйця, топлене масло, цукор, 1 ст. л. ванілі

Додати пекарський порошок, сіль, просіяне борошно і гарненько перемішати.

Розділити тісто на 7 частин і розкласти в різні ємності.

Додати харчові барвники різних кольорів в окремі частини тіста й перемішати.

Перекласти різнокольорові шматочки тіста в кондитерські мішки.

Помастити формочки для пончиків (або покладіть пергамент на деко).

Видавити по крапельці кожного кольору по колу.

Випікати 4-8 хвилин або доки буде пружинити верхня частина від натискання.

Не виймаючи з формочок або з дека, дати охолонути 4-5 хвилин.

Читайте також: Незвичайний зефір маршмеллоу можна зробити різної форми та кольору

Для глазурі змішати цукрову пудру з молоком і ваніллю. Можна намастити нею міні-пончики.

Або вилити в креманку, прикрасити кондитерською посипкою і вмочати в неї пончики.

Зараз ви читаєте новину «Пончики "Веселка" печуть 4 хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі