пʼятниця, 30 вересня 2016 09:10

Оладки з цвітної капусти роблять з твердим сиром

Оладки з цвітної капусти роблять з твердим сиром
Фото: 9months.ru

Оладки з цвітної капусти смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Розплавлений сир, який є в складі оладок, дає особливий присмак. Коли при смажені він нагрівається, то при укусі тягнеться та обволікає шматки капусти.

Інгредієнти:

1 невелика цвітна капуста

1 яйце

120 г твердого сиру

зелень будь-яка

3 ст. л. олії

3 ст. л. борошна

за смаком мелений перець і сіль

Приготування:

Кастрюлю з водою ставимо на вогонь. Доводимо воду до кипіння. Солимо.

Капусту розбираємо на суцвіття і буквально на 5 хвилинок опускаємо в киплячу воду. Перетравлювати капусту не потрібно.

Дістаєм суцвіття, охолоджуємо і нарізаємо шматочками або кубиками.

Капусту можна подрібнити в м'ясорубці. Якщо так зробити, то знадобитися додати трохи більше борошна, адже капуста пустить сік.

Сир потрерти на тертці, а зелень порізати.

Читайте також: Клубний сендвіч з м'ясом та йогуртом є ідеальним сніданком

Додати їх до капусти. Солимо, перчимо та додаємо яйце та борошно.

Перемішуємо і ожкой на гарячу сковороду викладаємо тісто. Смажимо до апетитної скоринки з двох сторін.

Зараз ви читаєте новину «Оладки з цвітної капусти роблять з твердим сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі