понеділок, 14 листопада 2016 15:50

Курячі котлети наколюють на палички кориці

Курячі котлети наколюють на палички кориці
Фото: receptiki.pro

Котлети з корицею не тільки незвичайно пахнуть, а й виглядають. Така подача не залишить страву непоміченою на столі. Це м'ясне частування схоже на ескімо. Додавання паличок кориці не тільки прикрашає курячі котлети, але і додає легкий пряний аромат.

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

1 цибулина

0,5 шт. кисло-солодкого яблука

2 зубки часнику

6 шт. паличок кориці

100 г топленого вершкового масла

1 ст. л манної крупи

1/3 ч. л. меленої паприки

1 ч. л соєвого соусу

чорний мелений перець за смаком

Приготування:

Прокрутити філе через м'ясорубку з цибулею, часником і яблуком. У фарш додай манку, спеції, сіль, соєвий соус, трохи води і перемішати.

Сформувати котлети з курячого фаршу і обкачати в панірувальних сухарях. Покласти в морозилку на 10-15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш

Акуратно вставити палички кориці в котлети і обсмажити в топленому вершковому маслі на середньому вогні до золотистого кольору. По 6-7 хвилин з кожного боку.

Подавати котлети гарніром, зеленню і овочами.

Зараз ви читаєте новину «Курячі котлети наколюють на палички кориці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі