неділя, 23 травня 2021 02:28

Кондитерка поділилася рецептом домашнього наполеона

Автор: instagram/lizaglinskaya
 

Популярна кондитерка Єлизавета Глінська приготувала розкішний наполеон, який стане окрасою будь-якого застілля. На смак десерт ніжний та в міру просочений кремом. Має витончений смак. Готується без додавання яєць.

Рецептом поділилася в УoutТube.

Інгредієнти:

молоко - 900 мл

борошно - 40 г

кукурудзяний крохмаль - 40 г

цукор - 80 г

білий шоколад - 150 г

масло - 200 г

вершки - 300 мл

стручок ванілі - 1/3

Приготування:

Змішати цукор, борошно і кукурудзяний крохмаль. Влити молоко. Додати насіння ванілі, перемішати. Поставити на вогонь, при постійному помішуванні довести до кипіння, прокип'ятити хвилину. Додати шоколад, масло. Накрити плівкою та прибрати в холодильник на 8-10 годин. Збити вершки й з'єднайте з заварною основою. Розкачати готове тісто в пласт товщиною 3 мм. Розрізати на три коржі шириною 30 см і довжиною 22 см кожен. Змочити пергамент водою, перекласти на нього тісто. Зробіть виделкою проколи по всій площі коржа. Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці 18-20 хвилин. Розрізати кожен корж уздовж на 2 частини, щоб вийшло 6 коржів. Змастити кожен корж кремом, викладаючи один на інший. Поставте в холодильник на 10 годин. Прикрасити крихтою та свіжими ягодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торт-морозиво: Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом

Ніжні, солодкі й ароматні мафіни підкорюють усе більше ласунів з усього світу. Готують з ягодами, ваніллю, цитрусовими, горіхами та шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «Кондитерка поділилася рецептом домашнього наполеона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі