середа, 19 травня 2021 10:38

Торт-морозиво: Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом

Суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичайного торта, який під силу навіть кулінарам-початківцям. Його готують з печива OREO та морозива.

Про це пише на своїй сторінці в Інстаграм.

Автор: 1000.menu
  Рецепти "Майстер шеф": торт OREO без випікання
Рецепти "Майстер шеф": торт OREO без випікання

"Торт-морозиво OREO прийде вам до смаку, а діти від нього просто шаленітимуть. Для приготування смаколика вам потрібно всього п'ять інгредієнтів. Такої смакоти ви ще не куштували", - запевнив Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

54 шт. подрібненого печива OREO

10 ст. л розтопленого вершкового масла

1 л жирних вершків 30 – 33%

2 ст. л екстракту ванілі

1 банка згущеного молока

Приготування:

Змішати крихту печива OREO з вершковим маслом та розділити суміш на дві половини.

У круглу форму для випікання викласти шар пергаменту. Утрамбувати половину суміші з печива та відправити в морозилку.

Зробити те саме й з іншою половиною крихти. Має вийти два заморожених коржі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикраси з цукерок: показали 15 трендових ідей для торту

Для приготування шару морозива збити вершки, згущене молоко та екстракт ванілі. Перемішати начинку та збити до стійких піків.

Зробити "бутерброд": на заморожену скоринку з печива OREO викласти начинку, накрити другим коржиком.

Відправити сформований торт в морозилку на ніч. Подавати торт до столу охолодженим.

Кулінарна експертка Тетяна Литвинова поділилась рецептом ароматного кокосового торту.

"Кокосовий торт – смачний та ніжний десерт, який сподобається усім. Готується без яєць, з додаванням кокосового молока та борошна, соком та цедрою лайму, який додає вишуканого смаку", - пояснила Тетяна Литвинова.

Зараз ви читаєте новину «Торт-морозиво: Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі