неділя, 07 січня 2024 08:55

Ідеальний сніданок після затяжних застіль: як приготувати ситні млинці з припіком

Ідеальний сніданок після затяжних застіль: як приготувати ситні млинці з припіком
Приготуйте із залишків продуктів на сніданок ситні млинці з начинкою Фото: shuba

Якщо у вас залишилось трохи шинки та сиру з нарізки, млинці та парочка консервованих печериць, тоді можна приготувати ідеальні млинці з припіком. Це гарна ідея для сніданку після свят

Рекомендуємо приготувати цей сніданок за нашим простим покроковим рецептом, пише shuba.

Інгредієнти

Для тіста

Молоко - 500 мл

Борошно пшеничне - 150 г

Яйця курячі - 3 шт.

Олія соняшникова - 60 г

Сіль за смаком

Цукор за смаком

Для начинки

Сир твердий - 100 г

Шинка - 100 г

Печериці консервовані - 200 г

Зелена цибуля, пучок - 1 шт.

Олія соняшникова - 40 г

Як приготувати

Дістаньте вчорашні млинці з холодильника. Або просійте борошно у миску, додайте сіль, цукор і яйця. Перемішайте і поступово вливайте молоко, весь час енергійно помішуючи. Влийте 2 ст. л. олії та розмішайте, щоб не було грудочок.

Для начинки печериці наріжте, обсмажте на розігрітій сковороді з олією. Сир натріть на грубій тертці, шинку наріжте кубиками, а цибулю подрібніть. Все змішайте — і начинка готова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетно і ситно: як приготувати запіканку з капусти та сиру на вечерю

Пательню з олією добре нагрійте, налийте тонкий шар тіста, рівномірно розподіліть зверху начинку, залийте ще одним шаром тіста.

Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яності. Таким чином посмажте решту млинців.

Після свят залишається багато невикористаних продуктів, з яких можна приготувати не один сніданок, обід чи вечерю. Якщо після свят у вас залишився хліб або батон, ковбаса, яйця та сир, приготуйте цей смачний і легкий сніданок.

Робити майже нічого не потрібно — просто зафарширувати хліб начинкою та запекти.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний сніданок після затяжних застіль: як приготувати ситні млинці з припіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі