середа, 20 квітня 2011 02:45

"Сильна Україна" виступає за політику євроінтеграції

Партії "Сильна Україна" і "Польща є найважливіша" обговорили можливу співпрацю. Заступник голови "Сильної України" — Костянтин Бондаренко під час візиту до Польщі зустрівся із депутатом Сейму, однією з лідерів польської партії Ельжбетою Якуб'як.

— У партій дуже багато спільного — обидві стоять на реформаторській платформі, — каже Костянтин Бондаренко. — Обидві є порівняно молодими політичними силами, які виникли на хвилі очікувань українського та польського суспільства на нові обличчя в політиці. Обидві стоять на порозі серйозних випробувань: уперше братимуть участь у парламентських кампаніях. У Польщі вибори призначили на цей рік, а в Україні — на 2012-й.

Бондаренко також говорить, що Україна дотримується накресленого шляху інтеграції в європейську спільноту, необхідною складовою якої є проведення реформ та боротьба з корупцією:

— Зараз Україні потрібна збалансована, позбавлена ілюзій та романтики політика євроінтеграції. Це політика малих кроків, які в результаті приведуть до більших результатів, аніж нічим не мотивована політика "вступу до Євросоюзу кавалерійським наскоком", яку демонструвала попередня влада.

Зараз ви читаєте новину «"Сильна Україна" виступає за політику євроінтеграції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі