четвер, 05 серпня 2010 06:15

Кримський конфуз адміністративної влади

Кримський конфуз адміністративної влади

Як благоліпно все виглядало в українській "еліті": більшість зігнула коліна, чимало хто постелився до ніг… Аж тут — Меджліс кримськотатарського народу не пішов на зустріч із президентом.

— Політики, які намагаються утримуватися у своїх кріслах за рахунок проведення політики конфронтації і брехні, маніпуляції свідомістю людей, приречені на провал, — відреагував глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Гарно сказав, але стосується це зовсім не Меджлісу. Кримські татари колись були схильні до розколів. Але занадто багато пережили, щоби зрозуміти, наскільки розбрат згубний для народу. Тепер Меджліс підтримує близько 80% кримських татар.

Очевидно, про людей взагалі влада судила по своїх колегах — деморалізованій і деградованій "верхівці".

У відносинах із кримськими татарами Януковичу потрібна була телевізійна картинка: хазяйський погляд, заяви про перерозподіл землі тощо. Але де ж конструктивізм? Чи, може, в його Адміністрації під конструктивізмом розуміють запрошення на зустріч кількох віртуальних та екстремістських організацій? А чого ж не запросили ветеранів НКВС, які виселяли кримських татар?

Янукович обіцяв призначити у владу представників усіх народів, які підтримують його партію. Дивно чути це від лідера, за якого проголосувала абсолютна меншість виборців. Навряд чи після кримського конфузу він зрозуміє, що таке народ і яку велику легітимність він може давати.

Зараз ви читаєте новину «Кримський конфуз адміністративної влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі