четвер, 19 лютого 2009 16:37

Чи хотіли б ви мати мером Черновецького?

Cтоличний міський голова Леонід Черновецький продовжує дивувати киян своїми незвичними ініціативами й діями. Співи на ним же організованому мітингу на свою підтримку, платний вхід на цвинтарі й платна медицина, організація платної телефонної консультаційної служби з лікування котів — подібного в Києві ще не було. "ГПУ" запитала жителів інших міст: чи хотіли б ви мати такого мера?


Богдан Цимбалюк, 42 роки, приватний підприємець, м. Львів:

— Черновецький — циркач. Це ж треба додуматися: на цвинтарях гроші збирати! Або вести боротьбу з кіосками. Зараз економічна криза, люди і так втрачають роботу, а тут іще стільки народу викинути на вулицю! До речі, наш мер Андрій Садовий робить те саме.


Валентина Горбатюк, 64 роки, пенсіонерка, м. Нова Каховка Херсонської області:

— Хотіла б. Він намагається допомогти бідним. А олігархів притиснути, щоб вони ділилися з народом. Чому я повинна їсти хліб і воду, а вони — масло й ковбасу? Вони мають шикарні квартири, машини, літаки. А скільки у нас інвалідів, хворих старих, яким потрібні ліки. Ще краще, аби Черновецький став президентом. Може, у країні і порядок був би. Хоч про нього і кажуть, що дивакуватий, але його дивацтва — на користь бідних.


Сергій Гоч, 50 років, водій, м. Харків:

— У нас є свій клоун — міський голова Михайло Добкін. Вони "обоє рябоє". Той співає, а цей казки розповідає. У них подібні методи роботи з електоратом — через продуктові пайки і підкуп виборців. Ми надто довго жили при кріпосному праві, не маємо демократичної культури. Тому до влади прийшли люди, які хочуть лише урвати. Не тільки Черновецького з Добкіним, а й усіх, хто вище, треба поперти.


Світлана Гаврилюк, 23 роки, менеджер, м. Умань Черкаської області:

— Однозначно не хотіла б. Він реалізував себе як бізнесмен, а тепер хоче домогтися чогось у політиці. Але замість того, щоб вирішувати проблеми міста, займається самопіаром — співає пісень. Працює не для людей, а для себе. Його підтримують лише "любі бабусі", бо він їм постійно щось обіцяє, дає пільги. У нас в Умані мер Юрій Бодров пісні не співає, але люди теж ним не дуже задоволені. Комунальні тарифи ростуть, а толку нема.

Зараз ви читаєте новину «Чи хотіли б ви мати мером Черновецького?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі