четвер, 03 січня 2008 14:14

Що незвичного було на Новий рік?

Усі знають: на Новий рік може статися що завгодно. Бо це — особлива ніч. Новорічні пригоди давно є сюжетами багатьох фільмів, оповідань чи анекдотів. А що незвичного було на Новий рік у вас?




Володимир Бондаренко, 42 роки, політолог:

— 31 грудня мені довелося хрестити шестимісячного сина. Бо з усіх боків напосіли родичі: мовляв, у високосний 2008-й цього робити не можна. Хрещення відбулося у Києво-Печерській лаврі. А хрещеними батьками стали генерал із Росії та сестра дружини. Потім накрили вдома стіл. У квартирі був такий лемент! Гостей набилося під зав"язку. Тож хрестини плавно перейшли у святкування Нового року.




Лілія Григорович, 50 років, народний депутат:

— Їздили святкувати Новий рік на мою батьківщину — в Івано-Франківськ. Перед цим я всім розповідала свій рецепт приготування гусака. І яке ж було наше здивування, коли після приїзду ми перебрали свої речі й подарунки, перерили весь багажник автомобіля, а головної страви, яку я везла з Києва — запеченого гусака — не знайшли! Почали згадувати, як же це ми так пакувалися? Потім задумалися, що б це могло значити... Але свято все одно пройшло радісно й приємно. Зібралася вся велика родина.




Аркадій Харченко, 43 роки, підприємець:

— Усю новорічну ніч мій продуктовий магазин працював, бо розташований у густонаселеному мікрорайоні. Тому довелося бігати до нього від святкового столу, допомагати продавцям. А 1 січня із десятирічним сином вирушив нічним автобусом на Донецьк, де проходить чемпіонат України з тенісу серед школярів. Мій Дмитро вперше виступає на таких змаганнях в основній сітці своєї вікової групи. Раніше він був призером лише обласних і міських змагань та регіональних турнірів. Тепер мушу вболівати за сина та підтримувати його. Мабуть, і Різдво тут зустрінемо.




Іванна Коберник, 32 роки, тележурналіст:

— Найнезвичнішою цьогорічного свята для нас була надзвичайна тиша. Ми з чоловіком зустрічали Новий рік з друзями у своєму будиночку за містом, серед природи. Тому найкращим враженням стало те, що не чули жодного феєрверку та жахливих "артобстрілів" петардами. Завдяки цьому була дуже приємна і душевна атмосфера. А коли приїхали до міста, то побачили, що навколо нашого будинку весь двір усіяний залишками петард. Нам вдалося цього жаху уникнути.




Леонід Васюхно, 53 роки, водій:

— Новий рік зустрічали у друзів у Миколаєві. У них чудова квартира площею 180 квадратних метрів на березі лиману. Нас було чотири сімейні пари. Протанцювали до чотирьох ранку. А о десятій господарі розбудили похмелятися. Ну, я не зміг собі відмовити ще раз покуштувати улюбленого таврійського коньяку. Довелося згадати прислів"я покійної мами: "Діждалася сучка помочі — сама лежить, а цуценята гавкають". Тобто, на зворотному шляху за кермом машини була дружина Олена. Уперше в житті я був пасажиром власної автівки.

Зараз ви читаєте новину «Що незвичного було на Новий рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі