пʼятниця, 20 січня 2006 18:54

Чого ви очікуєте у 2006-му?
5

Усі ми будуємо плани на майбутнє. А на Новий рік ще й загадуємо бажання. Одні з них є мріями, інші — цілком реалістичними сподіваннями на якісь події чи зміни в професіональному, сімейному, особистому житті.  То чого ви очікуєте у 2006-му?


Оксана Колумбет, 33 роки, викладач:
"Відкрити газету для юристів"

— Думаю відкрити навчально-академічну газету для юристів, яким у роботі потрібна англійська мова. Планую надалі розвивати власний бізнес. Хочу, щоб у новому році люди на вулицях із сірих та похмурих перетворилися на яскравих та усміхнених. А мої учні, які їдуть за кордон за програмами обміну, обов"язково поверталися назад.




Олесь Санін, 34 роки, режисер:
"Гарних оцінок від своїх дітей"

— У мене якихось конкретних планів немає. Просто хотілось би, щоб буденне життя приносило радість.
Звісно, чекаю на нове кіно, нові документальні проекти. Від своїх дітей очікую гарних оцінок у звичайній школі та успіхів у школі танцю. А сподіваюся у новому році на підтримку друзів.





Станіслав Кульчицький, 68 років
, історик:
"Третього тому "Енциклопедії історії України"

— Має вийти черговий, третій, том "Енциклопедії історії України". Загалом це буде восьмитомне видання, в якому підсумовуються досягнення української історичної науки за весь період її розвитку.

Також готуємо до друку фундаментальний двотомник "Історії селянства України". Мають побачити світ нові томи "Хроніки подій XX століття в Україні".




Юрій Рибчинський, 60 років, поет:
"Що мій онук вступить до вузу"

— Мій онук цього року закінчує школу, отож сподіваюся, що він вступить до вузу.
Планую видати кілька нових кникож своїх віршів.Також очікую, що у Львові, в театрі імені Заньковецької, буде поставлено присвячений Едіт Піаф мюзикл "Життя триває". Це наша з режисером Федором Стригуном задумка.




Станіслав Шумлянський, 25 років, політолог:
"Що стане на ноги "Молоде радіо"

— Сподіваюся, цього року міцно стане на ноги "Молоде радіо". Я його очолюю, на ньому звучить винятково українська музика. Також планую сісти за написання дисертації з проблем мовної політики.
Хочеться, щоб у цьому році за правильними словами про підтримку всього українського стояли такі ж правильні дії.

Зараз ви читаєте новину «Чого ви очікуєте у 2006-му?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі