пʼятниця, 16 липня 2010 05:42

Бродський свариться із Тігіпком

Президент Віктор Янукович вніс на розгляд парламенту законопроект про скорочення видів діяльності, що підлягають ліцензуванню. Навколо авторства цього проекту розгорівся скандал: голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що віце-прем"єр Сергій Тігіпко "не має ніякого відношення до законопроекту".

Заява Бродського прозвучала у відповідь на повідомлення прес-служби партії "Сильна Україна" про те, що "документом, розробленим фахівцями під керівництвом віце-прем"єра Сергія Тігіпка, планується скоротити кількість ліцензій практично вдвічі". Прес-служба так само назвала автором законопроекту заступника голови партії Олександру Кужель, за словами якої "сам факт внесення документа до Верховної Ради президентом істотно підвищує шанси на його ухвалення коаліцією".

— Те, що законопроект розроблений спеціалістами під керівництвом віце-прем"єра Сергія Тігіпка і його автор — заступник голови "Сильної України" Олександра Кужель — це абсолютна брехня. Ніякого відношення ні "Сильна Україна", ні Кужель, ні сам Тігіпко до цього законопроекту не мають, — каже Бродський.

За його словами, "цей законопроект розроблений фахівцями Держкомпідприємництва за особистим дорученням президента Віктора Януковича, під його особистим контролем і за особистої підтримки прем"єра Миколи Азарова". Голова Держкомпідприємництва так само заявив, що законопроект міг бути прийнятий, але віце-прем"єр Тігіпко "місяць протримав його в себе". Тільки в цьому, стверджує Бродський, і полягає все відношення, яке Тігіпко має до цього законопроекту.

Зараз ви читаєте новину «Бродський свариться із Тігіпком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі