середа, 17 лютого 2010 17:21

Януковича підтримує третина українців

 

Проректор Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" Валерій Бебик, 50 років, зауважує, що показник довіри до Віктора Януковича в цьому опитуванні — 33% — майже збігається з його результатом у першому турі виборів, коли він набрав 35%.

— Це ядро його електорату, яке вірить, що новий президент здатен щось зробити, — переконаний Валерій Михайлович. — Решта виборців, що віддали йому свої голоси в другому турі, налаштовані скептичніше. Адже вони голосували не так за нього, як проти Тимошенко.

Українці досі чекають кращого життя від можновладців, а не прагнуть його самі собі створити. Бо за роки СРСР громадяни звикли цілком залежати від влади й отримувати від неї всі життєві блага.

— Одна людина не може змінити на краще цілу країну, — каже Валерій Бебик. — Але глава держави може вплинути на характер мислення і поведінку політикуму. Та для цього треба бути харизматичною і досить впливовою особистістю. Підтримки третини населення для цього замало.

Зараз ви читаєте новину «Януковича підтримує третина українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі