четвер, 08 вересня 2022 12:48

Фіналістка "Супермоделі" народила первістка й розповіла про "ідеальні пологи" вдома
5

Фіналістка "Супермоделі по-українськи" Вікторія Маремуха вперше стала матір'ю. 7 вересня зірка народила сина.

Малюк народився завважки 3460 г і завбільшки 54 см. Фотографіями модель поділилася в Instagram.

"Почуваємося неймовірно щасливими! Пологи були ідеальними! Народжувати вдома було моїм ліпшим рішенням. Дякую всім за підтримку і привітання, ми – відпочивати", – написала вона.

Фіналістка "Супермоделі по-українськи" Вікторія Маремуха вперше стала матір'ю
Фото: instagram.com/vicky_mare
7 вересня в зірки народився син
7 вересня в зірки народився син
Маремуха з чоловіком, французьким бізнесменом Луї спочатку хотіла народжувати у Франції у цілях безпеки сина
Маремуха з чоловіком, французьким бізнесменом Луї спочатку хотіла народжувати у Франції у цілях безпеки сина

Маремуха з чоловіком, французьким бізнесменом Луї, спочатку хотіла народжувати у Франції задля безпеки малюка. Про це розповіла модель в коментарі "Новому каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сюрприз". Шоумен Бєдняков стане батьком вдруге

"Та що більше я думала про це, то більше мене накривало смутком. Окрім того, що це моя перша дитина, а це вже невеличкий стрес, ще й інша країна, далеко від дому, сім'ї, друзів, іноземні лікарі, інша мова, менталітет", – сказала Маремуха.

З коханим повернулася в Україну й вони знайшли приватний пологовий будинок. Там і народився хлопчик. Модель мріяла стати матір'ю 24 серпня: саме такий термін народження дитини ставили лікарі. Однак первісток вирішив не поспішати. Тож 7 вересня медики стимулювали пологи.

"Не знаю, що б робила без Луї. Він сильно допоміг", – зізналася вона.

Влітку 2020 року пара розійшлася. За декілька тижнів до весілля Вікторія та Луї повідомили, що знову разом. Вони разом уже понад п'ять років: познайомилися в Києві на вечірці спільного знайомого. У грудні 2019-го чоловік освідчився моделі в Парижі. Весілля планували зіграти влітку два роки тому. Їхнім планам завадив карантин, а згодом і розрив.

Маремуха несподівано для фанів вийшла заміж. Весільна церемонія відбулася 21 червня 2021 року. Фіналістка другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи" зазначила, що майже для всіх реєстрація стала сюрпризом.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка "Супермоделі" народила первістка й розповіла про "ідеальні пологи" вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі