понеділок, 24 липня 2023 04:00

"Енеїда", "Бабай", "Жив собі чорний кіт": добірка українських мультфільмів, які варто дивитись разом з дітьми

"Енеїда", "Бабай", "Жив собі чорний кіт": добірка українських мультфільмів, які варто дивитись разом з дітьми
Дедалі більше українців цікавляться контентом, який створюють в Україні

Дедалі більше ми цікавимось саме українським контентом. У кожній пісні, фільмі та книжці передаються наша культура, цінності, автентичність.

Ділимося з вами добіркою мультфільмів від українських творців. Переглядайте разом із дітьми та насолоджуйтеся рідним українським контентом, пише wonderzine.

"Ниточка та кошеня"

Короткометражна анімація про кошеня, якому не хотілося спати. Воно блукає квартирою та знаходить кошик із вовняними клубочками. Це наймиліший мультфільм у світі. Просто перегляньте.

"Енеїда"

Гумористична історія про те, як кошовий отаман троянського війська Еней долає довгий шлях, на якому будуть битви з греками, сварки з богами, кохання та заснування Троянської Січі.

"Історія одного поросятка"

Мультфільм створений за мотивами дитячої казки, написаної Юрієм Винничуком. Він розповідає про порося, яке дуже полюбляло мандрувати.

"Жив собі чорний кіт"

Мультфільм про чорного кота, якого всі бояться і від якого тікають. Він уявляє ідеальне життя, де перехожі на вулиці беруть його на руки, обнімають і гладять замість того, щоб лякатися.

"Бабай"

Мультсеріал, де велике добро стикається з таким самим великим злом. Раз на сто років птах Алконост зносить чарівне яйце, що здійснює найзаповітніші бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротися з дитячою істерикою: чого треба навчитись батькам

Виграти його може той, хто переможе в перегонах. Однак у змаганні за яйце беруть участь Відьма з Чортом, Вій і Бабай. Страшно уявити, які бажання вони можуть загадати.

"Клара та чарівний дракон"

Раз на тисячу років у казковому лісі з'являється чарівний Дракон, який має надзвичайні здібності. За його чарами розпочали полювання Сили зла, але Клара разом з двома друзями життєрадісним Єнотом і буркотливим Гномом, вирішують урятувати маленького Дракона.

Є незліченна кількість помилок, які роблять батьки у вихованні дітей.

При цьому вони навіть не усвідомлюють, яку шкоду несуть своєму чаду. Їм здається, що вони все роблять правильно, але все ж варто прислухатись до кількох порад.
Діти часто копіюють поведінку батьків. Це також стосується розваг. Тому велику роль у їхньому вихованні відіграють ігри та спільні розваги, а також навчання та серйозні розмови.

Зараз ви читаєте новину «"Енеїда", "Бабай", "Жив собі чорний кіт": добірка українських мультфільмів, які варто дивитись разом з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі