середа, 23 червня 2021 22:47

Фіналістка "Супер моделі" таємно вийшла заміж за француза

Фіналістка "Супер моделі" таємно вийшла заміж за француза
Вікторія Маремуха таємно вийшла заміж за француза Луї. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Модель Вікторія Маремуха несподівано для фанів вийшла заміж за коханого - француза Луї. Весільна церемонія відбулася 21 червня.

Фіналістка другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи", що показував "Новий канал", зазначила, що майже для всіх розпис став сюрпризом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аріана Ґранде поділилася ніжними фото з таємного весілля

"Ми дійсно нікому нічого не говорили і не збиралися. Так ми з Луї для себе вирішили. Але в момент щастя захотілося їм поділитися. Про розпис знали тільки батьки і близькі друзі, і то не всі. Реєстрацією шлюбу справа не закінчиться. Весіллю — бути. Як тільки всі наші французькі родичі вакцинуються, ми одразу виберемо дату і місце", - розповіла Маремуха в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Mare (@vicky_mare)

Влітку 2020 року пара розійшлася. Декілька тижнів тому Вікторія та Луї повідомили, що знову разом. Вони зустрічаються вже п'ять років: познайомилися в Києві на вечірці спільного знайомого. У грудні 2019 року чоловік освідчився моделі в Парижі. Весілля планували зіграти влітку торік. Їхнім планам завадив карантин, а згодом і розрив. Але тепер Вікторія та Луї - подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка "Супер моделі" таємно вийшла заміж за француза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі