понеділок, 23 травня 2011 02:00

"Прованс" зі свинини подають із грибним соусом

Цієї п'ятниці на програму "СмачнОГО!" телерадіокомпанії "ВІККА" завітали директор департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому Наталія Джуган і керівник одного з рекламних агентств міста Артем Слабінський.

На столі лежить свинина, твердий сир, підсмажені сухарі, майонез, зелень, спеції, гриби, помідори, консервовані персики, часник, олія та цибуля.

Наталія Джуган є членом асоціації фінансистів України. Заміжня за лікарем Олегом Стадником. Любить не лише готувати, а красиво оформлювати наїдки. Представляє свій кулінарний рецепт м'ясної страви "Прованс". Свинину ріже смужками, відбиває, солить і перчить. Кожен шматочок змазує майонезом і кладе зверху тоненько нарізаний консервований персик. Притрушує натертим твердим сиром. Підготовлене м'ясо ставить у духовку на 25 хв. Доки воно запікається, готує грибний гарнір. Помиті печериці проварює. Охолодженими ріже на шматочки. Змішує з нарізаною цибулею, петрушкою та подрібненим часником. Солить і заправляє олією. Викладає на тарілку, з іншого боку кладе смажене м'ясо й прикрашає зеленню.

Артем Слабінський захоплюється мотоподорожами, колекціонує мотоцикли. Пише картини. На програмі готує котлети "Відрада" в кисло-солодкому соусі. Свинину нарізує кубиками. Додає підсмажені сухарі, два яйця, перчить і солить. Ложкою викладає суміш на розігріту сковороду. Підсмажує з обох боків. Окремо готує соус із подрібнених печериць, помідорів, сиру, персиків і майонезу. Усі компоненти викладає на сковороду і тушкує до готовності. На тарілку викладає м'ясо, зверху поливає соусом.

Кулінарне шоу "СмачнОГО" показують щоп'ятниці о 18.00. Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Прованс" зі свинини подають із грибним соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі