понеділок, 30 травня 2011 01:30

"Бачу себе депутатом Верховної Ради, а потім міністром"
5

Леонід Зелененко, 24 роки

Голова Черкаської обласної організації УНА-УНСО

Бере активну участь у виборчих кампаніях.

— Минулого року балотувався в депутати міської ради, але не пройшов. Був на виборах і членом комісії, й спостерігачем. Вважаю це непоганим досвідом. У Черкасах є група молодих політиків, які в недалекому майбутньому зможуть серйозно позмагатися за владу. Ті політики, що зараз світяться на екранах, нічого не змінять. Вони мислять або як комуністи, або як бандюки. Зміни на краще розпочнуться, коли політикою займатимуться ті, хто народився в незалежній Україні. У цих людей зовсім інші погляди на життя, вони прагматичніші. Більшість із них не знає, хто такий Ленін.

Леонід любить домашній затишок.

— Щоб у хаті було прибрано, приготована вечеря. Звісно, хотілося б, щоб моя дівчина мала патріотичні погляди. Але не принципово, чи буде вона з УНСО. Змішувати політику, роботу й особисте життя — велика дурість. У колі сім'ї треба відпочивати, а не вести політичні баталії.

Зелененко був одружений. Має доньку 5-річну Марію.

Леонід вважає, стосунки, що не склалися, треба сприймати як набутий досвід.

— До кохання треба ставитися по-філософському. Не буває нещасливого кохання, просто воно або є, або його немає. Скоріш за все, мій шлюб розпався, бо я одружився у надто юному віці. Після розлучення залишитися друзями, тим більше що в нас дитина. Дітей хочу ще, — сміється. — Але в далекому майбутньому. Зараз робитиму кар'єру.

Нарек Казарян, 21 рік

Депутат Черкаської міської ради

Працює комерційним директором одного із сільськогосподарських підприємств області. Нещодавно придбав у кредит двокімнатну квартиру. Авто не має.

— Щоранку прокидаюся о сьомій, роблю гімнастику, приймаю душ та їду на роботу. Не снідаю, навіть чаю не п'ю. Обідаю вже на роботі, у нас там своя їдальня. На вихідних також часто доводиться працювати. Та навіть якщо вдома, то довго не сплю. Встаю максимум о восьмій.

— На міськраді зупинятися не збираюсь. У майбутньому бачу себе депутатом Верховної Ради, а потім міністром у справах молоді та спорту.

Зараз багато уваги приділяє благодійності.

— Із друзями на Пасху їздили в обласний дитячий будинок "Теплий дім". Подарували білизну й книжки.

Захоплюється футболом, боксом. Колекціонує старі монети й банкноти.

Одяг купує у черкаських магазинах. Каже, не шкодує грошей на гарні костюми.

— Зовнішність для мене особливої ролі не гратиме. Звертаю увагу на манери, поведінку й характер. Ціную чесність, доброту та оригінальність. Майбутній дружині дам щасливу родину, тобто життя без проблем. Поки що одружуватися не планую, але дівчину зараз маю.

Батьки Нарека до Черкас переїхали 16 років тому з Вірменії.

— Улюблені страви — запечена картопля та борщ. Можу приготувати шашлик. Він у мене виходить смачний, бо використовую для нього спеції з Вірменії.

Август Лєжнєв, 35 років

Діджей на радіо, в клубах. Організовує вечірки й корпоративи

Августом назвали батьки через те, що народився в серпні. Має двокімнатну квартиру й автомобіль "опель".

— Своїй дівчині ніколи не пробачив би підстави, зради. Це підло. Я на таке болюче реагую.

Постійної дівчини зараз не маю. В жінці ціную людські якості. Вона має бути відкритою, доброю. Краса — то вже на другому місці. Немає різниці, брюнетка чи блондинка. Запланувати одруження не можу. Але як тільки зрозумію, що це та дівчина, з якою я хочу бути все життя, відкладати весілля не стану. Щоб не так, що одружилися, а потім через рік чи два розбіглися.

Щодо дітей, то в ідеалі хотілося б двох. Неважливо, хто буде. Дружина може бути не лише домогосподаркою, а й творчою особистістю. Одне іншому не заважає.

— Снідаю чаєм із бутербродом або омлетом. Готую залежно від часу, настрою й бажання. Можу десь перекусити, якщо графік роботи дозволяє. Він у мене залежить від дат, завантаженості. У якому місті працюю. У Черкасах я не постійно. Днями повернувся зі Львова, до того працював у Севастополі й Вінниці.

Музика для мене — хобі, без якого я не мислю свого життя, і, звичайно, заробіток. Ще захоплююся дизайном і фотографією. Цим теж можна заробляти. Очолюю школу діджеїв. В ідеалі для мене було видати свій альбом чи відкрити клуб.

Сергій Мякишин, 25 років

Форвард баскетбольної команди "Черкаські мавпи"

Родом із Тирасполя у Молдові. Один із найрезультативніших гравців цього сезону. Грає під №13. Каже, що ця цифра для нього є щасливою. Такого числа він підписав контракт із "Черкаськими мавпами".

Має зріст 206 см і 47-й розмір взуття. Одяг купує в черкаських магазинах, із взуттям складніше. Його замовляє через інтернет.

— Зріст дівчини для мене неважливий. Майбутню дружину фактично обрав. Має 188 сантиметрів зросту. Вона красива, добра, розумна. Мені було байдуже, чи вміє готувати. На першому місці — взаєморозуміння, гарні стосунки, щоб довіряли одне одному.

Щодня по 4 год. тренується.

— Двічі на місяць виїжджаємо на ігри. Ще стільки проводимо вдома. Їм, зазвичай, тричі на день. Найкращий для мене відпочинок — удома. Можу почитати, подивитися телевізор. Якщо захочу, то йду в кіно чи театр. Я домашня людина. Навіть у відпустку їжджу до батьків.

Сергій машини і водійських прав не має. Воліє ходити пішки або їздити таксі.

— Житла теж поки що не купив. Мешкаю в Черкасах у квартирі, наданій клубом. Але планую купити двокімнатну квартиру в Одесі в престижному районі на проспекті Шевченка. Він охайний. Житло там коштує в межах 200 тисяч доларів. Тирасполь від Одеси всього за якихось 90 кілометрів. Тобто буду ближче до рідних.

З одягу обирає речі темного кольору.

— У їжі непримхливий. Може, це й банально, але обожнюю смажену картоплю.

Максим Поляков, 29 років

Заступник мера Умані з економічних питань

Понад 10 років мав бізнес. Від лютого працює в Уманській міській раді. Має квартиру. Їздить чорною "тойотою". Планує купити велосипед.

— Він дозволить економити час та гроші. Зараз обираю, який недорогий придбати.

Робочий день Максима починається о 6.40. Після зарядки та вправ із йоги снідає. На роботу приїздить 7.40 — 7.45. Пообідати через зайнятість удається не завжди. Офіційно робочий день закінчується о 17.15, але після роботи може мати ще кілька робочих зустрічей.

— Одружуватися для галочки не хочу. Зараз я постійно на роботі,  дружину бачитиму лише ввечері та інколи у вихідні. Я люблю дітей, з радістю проводитиму час із родиною.

Обраниця Максима має бути розумною та жіночною.

— У жінки має бути власний світ, вона має займатися чимось своїм. Дружина має берегти домашній затишок, смачно готувати. У цьому я вибагливий.  Їжа має бути корисна і смачна. Дуже смачно готує моя мама.

На думку Максима, одяг свідчить про характер людини. Має солідний гардероб. Колекціонує краватки. Улюблена — чорна зі східним візерунком, яку привіз з Арабських Еміратів рік тому.

— Три місяці тому купив новий костюм і дві сорочки. Марки говорити не буду. До одягу ставлюся відповідально, будь-що не вдягну. Люди втрачають себе, коли починають робити щось абияк. Спочатку так одягаєшся, потім так їси, спілкуєшся і так далі. І живеш тоді абияк. Тому одяг і взуття мають бути стильними.

— Люблю відпочивати в горах, де дика стихія, вулкани, немає телефонів. Також дуже добре почуваюся, коли збирається вся родина, і в колі друзів. До того, як почав працювати на державній роботі, міг дозволити собі відвідувати нічні клуби як у Києві, так і в Умані. Зараз часу на це немає. У вихідні часто працюю. Мені краще попрацювати, ніж мати цілий день відчуття, що немає чого робити.

Зараз ви читаєте новину «"Бачу себе депутатом Верховної Ради, а потім міністром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі