понеділок, 25 липня 2011 00:15

Літні чоботи з британським прапором шиють на замовлення
5

Жіночі пантолети
Фото: фото: Інна Іщук
Босоніжки-чобітки зі шнурівкою
Літні чоботи із британським прапором
Босоніжки у вигляді жилетки на замку-блискавці
Чорні лаковані туфлі на синій платформі

Чорні лаковані туфлі на синій платформі. Матеріал — шкіра, підошва — пластик із перламутром і лаком. Ціна — 5270 грн. Виробник — Франція.

— Це взуття від дизайнера Рафаеля Янга. Його моделі зручні, бо має технічну освіту. Якщо не дивитися на підошву, то ці туфлі класичні. У нас у таких ходить начальник відділу одного з банків — розповідає Надія Перепелицина з магазину "Прогрес".

— Якщо підошва з пластику, то це нікуди не годиться. Його ніяк не поремонтуєш: трісне, і все, — пояснює черкаський чоботар В'ячеслав, 44 роки. Чоловік має понад 20 років стажу.

Жіночі пантолети. Матеріал — текстиль. Ціна — 380 грн. Виробник — Китай.

— Цього сезону це писк моди. Вже другу партію продаємо. Тут підошва з туніту, він не стирається, — розповідає продавець магазину "Черевичок". — Завдяки кольоровій стрічці можна підібрати любий верх.

— Взагалі ремонту не підлягає, одноразове взуття, — коментує В'ячеслав. — У ньому незручно ходити, бо немає кріплення. За що тут нога триматиметься? За оцей ґудзик?

Босоніжки-чобітки зі шнурівкою і пластмасовим прозорим каблуком. Матеріал — шкірозамінник. Коштує 365 гривень. Виробник — Росія.

— Це взуття для випускного або для дівчат, які люблять у бар походити, — розказує продавець-консультант відділу "Катес" у Будинку торгівлі. — Недавно прийшла вибирати дівчина з мамою, ну то мама була в захваті й купили одразу.

— Цей каблук із пластмаси не підлягає ремонту. Лопається — і все, — каже В'ячеслав.

Босоніжки у вигляді жилетки на замку-блискавці. Матеріал — шкіра. Ціна — 4830 грн. Виробник — Італія.

— Не дуже популярні в продажу. Не зрозуміли, мабуть, черкасці такої моделі, — розповідає Надія Перепелицина.

— Тут п'ятка не на упорі, вона трохи виступає, а отже, незручно буде ходити — поясниця болітиме. Та й клинчик натиратиме: він не зафіксований, — пояснює чоботар В'ячеслав.

Літні чоботи із британським прапором. Матеріал — натуральна шкіра. Ціна — 1300 грн. Виробник — Черкаси.

— Це одна модель для зразка, тобто якщо захочете, вам такі самі зроблять, — каже продавець магазину "Хрещатик Сіті".

— Ця модель зроблена неправильно. Торчатиме, як галоша, — коментує В'ячеслав.

 

Кольорова стрічка робить босоніжки ефектними

— У плані взуття Черкаси – незвичайне місто, бо, попри тенденцію носити взуття на низькому ходу, наші дівчата полюбляють високий каблук, — розказує дизайнер взуття Ірина Матвієнко, 45 років.

Із моделей із черкаських магазинів уподобала кілька.

— Кольорова стрічка робить китайські босоніжки ефектними. Чобітки з прапором для тих, хто хоче виділитися. Сам чобіток модного покрою: без замка, халявка трубою. Чорні туфлі із синьою платформою красиві, але в них є недолік – платформа. У ній нога практично не згинається. Чорні босоніжки зі шнуровкою мають виробничу назву "Путана". Я вже не буду казати, куди їх взувають. Але це товар, на який завжди є попит.

 

Зараз ви читаєте новину «Літні чоботи з британським прапором шиють на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі