понеділок, 15 липня 2013 06:25

П'ять найдорожчих будинків найбагатшого села Черкащини
5

П’ять мільйонів гривень коштує дім на вулиці Береговій. Збоку в паркані є іржаві ворота. Це буде додатковий виїзд із двору
Фото: фото Анна Поліщук
Двором дому вартістю від 3,7 мільйона гривень бігають двоє псів-ротвейлерів
Триповерховий будинок оцінюють у 4,5 мільйона гривень. Кажуть, тут мешкає сім’я депутата з Києва
Будинок по вулиці Береговій найдорожчий у Червоній Слободі. Його вартість близько 5,3 мільйона гривень. Поряд Дніпро та пляж. За словами місцевих, його збудував півтора року тому черкаський бізнесмен
У будинку вартістю близько мільйона гривень на початку вулиці Берегової мешкає подружжя лікарів із Черкас, говорять місцеві

Червона Слобода — найбагатше село Черкаського району. Там зводять будинки депутати, правоохоронці, бізнесмени. Сотка землі коштує $700-1200, біля Дніпра — від $2 тис. В оголошеннях найдешевший дім — $26 тис. У селі живуть близько 10 тис. людей. Більшість працюють у Черкасах, багато хто заробляє з продажу городини. Через село проходить Новообухівське шосе, автобуси курсують кожні 10 хв. До обласного центру — 12 км.

Місцеві кажуть, що елітні вулиці — це Пономаренка і Берегова, поряд Дніпро.

Фотографуємо там найбільші будинки, їх 15. Визначити найдорожчу п'ятірку допомагає черкаський оцінювач майна та нерухомості 22-річна Анжеліка Шевченко. Працює понад три роки, її батьки теж у цій сфері.

— Ціна залежить від складності планування, загальної площі, будівельних матеріалів, внутрішнього оздоблення, наявності додаткових зручностей — басейну, каміна, сауни. Від надвірних споруд — гаража, літньої кухні, альтанки, гостьових будинків. Високу ціну також забезпечує дорогий ремонт, меблі та декор, усі можливі навороти, — говорить Анжеліка.

П'ятий за вартістю, за висновками оцінювача, двоповерховий дім на початку вул. Берегової. Коштує близько 1 млн грн. Будівля з темно-червоною металочерепицею. Із балкона видно Дніпро. Є дерев'яна альтанка, зелений газон із квітами, у дворі штучне озеро та декоративні садові статуетки. Огорожа частково цегляна з кованими воротами. На подвір'ї стоять чорний мікроавтобус "мерседес" та легковик-седан "Шкода Октавія". Праворуч видно пляж і лісосмугу.

Із балкона видно Дніпро

Поряд — триповерховий дім вартістю від 3,7 млн грн. Симетричний дах вкритий коричневою черепицею. Біля будинку велике подвір'я із садком. На автостоянці припарковані "Тойота Ленд Крузер" та "Мазда 6". Є цегляна прибудова з кам'яною аркою і рельєфними віконницями. Дім огородили невисоким парканом із профнастилу, збоку — ворота з кованими елементами.

З ним межує триповерхівка вартістю близько 4,5 млн грн. Обнесена муром із червоної цегли. За кованою хвірткою — цегляний гараж з автоматичними воротами. На подвір'ї — дитячий майданчик, гойдалки та дерев'яна альтанка з грилем. Над хвірткою камера відеоспостереження, біля воріт — автоматичний датчик руху.

У 5 млн грн оцінюють двоповерховий дім з недобудованим гаражем та альтанкою. Навколо двору — високий цегляний паркан. Дорога асфальтована, заїзд вимостили кольоровою тротуарною плиткою. По периметру — камери відеоспостереження. Працюють охоронці.

Найдорожчий — цегляний двоповерховий будинок вартістю від 5,3 млн грн. Дах із вежами, вкритий зеленою черепицею. За архітектурою схожий на палац. Крізь огорожу можна побачити тільки декілька вікон із сонцезахисною плівкою та трапецієвидний дах. Є сад і велика земельна ділянка. Біля хвіртки обшита дошками кімната для охоронців.

Зараз ви читаєте новину «П'ять найдорожчих будинків найбагатшого села Черкащини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі