понеділок, 06 червня 2011 00:30

"Хочу мати двоє дітей і приватний будинок"
5

Анна Заворотна
Дарина Пісна
Анастасія Карасьова
Оксана Оробець
Ольга Сисоєва

Анна Заворотна, 18 років

Переможниця конкурсу краси "Міс Умань-2011"

Навчається в Уманській філії Європейського університету на менеджера-економіста. Живе з батьками. Дочка бізнесмена.

За зросту 165 см має параметри 85-63-88.

— Веду здоровий спосіб життя. У їжі себе не обмежую. Дуже люблю солодке, правда, ввечері стараюся їсти менше. У салони краси майже не ходжу. В мене все від природи — і шкіра, і волосся. Класичною білявкою себе не відчуваю, в мене колір ближчий до русого.

Рік займається східними танцями, грає на скрипці та фортепіано, співає.

— Освіта мені дуже потрібна, але я хотіла би спробувати себе ще в чомусь. Зараз шукаю фотографа, щоб зробити портфоліо. Більше хочу бути моделлю, ніж економістом. Після кар'єри моделі можна буде згадати і про економіку. Гарною бути нескладно, головне, щоб гармонія і краса були в душі. Моя зовнішність мені іноді допомагає. У маршрутках чоловіки частіше поступаються місцем, пропускають першою в магазин чи притримують двері. Такі дрібниці нечасто хто робить, тому приємно.  Підходять познайомитися, але я перша ніколи не підійду. Номер телефону даю дуже рідко, якщо людина справді сподобалася. Спілкуюся і з однолітками, і зі старшими людьми. Зі старшими цікавіше, є про що поговорити. Заміж поки що не збираюся.

Скільки зароблятиме мій чоловік, особливого значення не має. Головне, щоб розумів мене та поважав. Зараз такі риси в хлопців трапляються все рідше. Якщо зароблятиму більше за чоловіка — це не проблема. По життю я лідер, але прислухаюся до думки рідних. Довго ображатися на будь-кого не можу, легко відходжу.

На дискотеки ходить рідко. Зустріти Анну можна в китайському ресторані чи кав'ярні.

Одяг купує у фірмових магазинах Києва чи Одеси.

— В Умані є кілька магазинів, де можна щось вибрати. Коли буваю в столиці чи Одесі, то завжди намагаюся щось придбати. Це переважно одяг фірм "Манго" або "Зара".

Анастасія Карасьова, 24 роки

Співвласниця манікюрного салону

Має однокімнатну квартиру в обласному центрі.

— У чоловіках найбільше ціную інтелект. Я вже в тому віці, коли задумуються про створення сім'ї, щоби поряд була надійна людина. Зараз маю друга, але в ньому не надто впевнена. Він інколи робить неадекватні поступки. Грубість, нічим не обґрунтовані претензії. Для щасливої сім'ї між жінкою і чоловіком має бути взаєморозуміння. Хотілося, щоби було двоє дітей, в ідеалі приватний будинок. І обов'язково у дворі бігає собака крупної породи. Зі свого боку дам чоловіку все, що може дати жінка. Але ніколи не пробачу йому зради або якщо підніме на мене руку.

Анастасія за фахом дизайнер реклами. Уміння малювати використовує для розпису нігтів.

— Подобається приводити у порядок чиїсь руки. Найкращий комплімент, коли клієнтки кажуть, що я дуже гарний майстер, роблю швидко і якісно. Моє захоплення нігтями перейшло в роботу. Цим займаюся шостий рік. Їжджу по всіляких семінарах. Маю до десятка дипломів. Із фінансового боку я незалежна. Завдяки роботі появилися дуже багато знайомих і хороших зв'язків.

Під час знайомства завжди звертає увагу на нігті чоловіків.

— Не люблю, коли вони брудні, погризені. Вважаю, що для чоловіка манікюр не менш важливий, ніж для жінки. Якщо у чоловіка грязні нігті, то можна припустити, що і в інших речах він не дуже чистоплотний. Звісно, що є багато видів роботи, де руки забруднюються.

Віддає перевагу відпочинку вдома чи на природі. Іноді ходить у клуби.

— Там майже ніколи не знайомлюсь із чоловіками, бо вони зазвичай не зовсім адекватні. Крім того, терпіти не можу п'яних. А в клубах тільки такі й підходять. Не люблю знайомитися на вулиці. Не подобається, коли я кудись поспішаю, думки зайняті іншим, а мене в цей час відволікають.

Оксана Оробець, 23 роки

Дворазова чемпіонка світу з фітнесу, танцівниця й хореограф. Має власну школу танцю

Закінчила факультет романо-германської філології Черкаського національного університету. Мешкає з матір'ю у Черкасах.

— У дні підготовки до змагань прокидаюся о 6.30, працюю до півночі. Коли змагань немає, прокидаюсь о восьмій-дев'ятій і працюю десь до восьмої вечора. За день проводжу три різні тренування, чергую їх із роботою з дітьми.

Має хлопця.

— Можу перша підійти і познайомитися. Під час розмови відразу розумію, що це за людина і чи варто продовжувати спілкування.

Зовнішність для мене не головне. У моєму спорті ціниться лише краса тіла. То я на це надивилася. Тож обиратиму тільки особистість. Він має бути охайним і стежити за собою. Звичайно, якщо буде важити 130 кілограмів і від нього нестиме потом, то тут уже ні про які стосунки не йтиметься. Майбутній чоловік повинен бути однолюбом. Хоч зараз це явище досить рідкісне. Але я  не терплю бабників. Фінансова сторона мене не хвилює, якщо хлопець мого віку чи трохи старший. Але щоб міг принаймні купити квіти чи заплатити за квиток у кінотеатрі. А от уже після 30 років, то тут людина має чогось досягти.

Жінка має бути господинею. Тому ніколи не найму хатньої робітниці. Чоловік повинен приносити гроші. Розпоряджатиметься ними дружина. Я, моя мама і бабуся — з двійнят. Я не уявляю, як може бути в сім'ї одна дитина.

Оксана любить читати біографії відомих людей.

— Остання книжка, що сподобалася, — автобіографія Тетяни Тарасової. Це тренер із фігурного катання. Вона докладно описує свою систему тренувань.

Оксана багато уваги приділяє своїй зовнішності.

— Доглядаю за шкірою, нігтями, волоссям. Регулярно роблю манікюр, підфарбовую волосся. Ніколи не виходжу з дому без макіяжу. В їжі себе обмежую тільки перед змаганнями. А так їм усе, що захочу. Алкоголю не вживаю.

Дарина Пісна, 21 рік

Художниця, письменниця, дочка відомого в Умані бізнесмена

Навчається в Національному університеті ім. Шевченка на філологічному факультеті. Планує провести першу виставку картин у липні на байкерському зльоті. Книжки пише про життя жінок, про проблеми, з якими стикаються молоді дівчата. Зараз веде переговори із кількома видавництвами, щоб опублікувати їх.

— Батьки мене так виховали, що сім'я це головне. Не розумію людей, які живуть цивільним шлюбом. Я проти цього. Після весілля життя має починатися з чистої сторінки — перше прибирання, посуд, світанок разом, перші сніданок та вечеря. Цивільний шлюб убиває романтику. Мрію про весілля на природі у білому шатрі, щоб уночі горіли факели. Грав блюз чи джаз.

Дві творчі людини в одній сім'ї — гримуча суміш. Тому мій чоловік має бути не творчої професії, рішучий, розумний, турботливий. Чоловік-павич не для мене. Він має бути стіною, на яку я можу обпертися.

Кілька років поспіль займається благодійністю.

— Ми з друзями часто ходимо в дитячий притулок. Граємося з дітками, приносимо фарби і холсти й малюємо всі разом. Мрію відкрити кав'ярню на південному березі Франції.

Косметикою користується мало.

— Усе має бути природним. Салон краси відвідую для того, щоб  підрівняти волосся та зробити манікюр. Усі процедури, які стосуються оздоровлення та очищення шкіри, роблю вдома. У нас приватний будинок, у дворі є сауна.

Любить відпочивати на морі. Перевагу віддає безлюдним пляжам.

— Не люблю відвідувати нічні клуби. Віддаю перевагу ресторану чи кав'ярні. Вільний час проводжу з батьками чи друзями.

Не вірить у дружбу між чоловіком та жінкою.

— Зазвичай жінка любить, а чоловік дружить. Жіноча дружба буває, але часто після заміжжя втрачається.

Ольга Сисоєва, 21 рік

Депутат Черкаської міської ради, заступник голови міської організації Партії регіонів, редактор газети "Рідне місто Черкаси"

Здобуває дві вищі освіти: з української філології та творчої діяльності й англійської мови. Очолює студентську раду. Має однокімнатку, яку придбала за програмою молодіжного кредитування.

— Як депутат багато спілкуюся. Люди реагують на мене по-різному. Звичайно, кажуть, що я така молода, що там зможу зробити. Колеги-депутати ставляться до мене з повагою, завжди знаходять час для порад. Ким стану в майбутньому, не хочу загадувати. Мені подобається громадська діяльність, робота з людьми.

Чоловіка-політика не хотіла б. Тому що в цьому виді діяльності має бути хтось один. Бо якщо політика присутня ще й в особистому житті, то буде важко. У чоловіках ціную в першу чергу надійність, хоч і зовнішність не на останньому місці. І, звичайно, це має бути людина, яка впевнена в собі, яка зможе зі мною "позмагатися", маю на увазі в моральній силі. Бо я насправді людина, яка може трохи пригнічувати. У сім'ї головою безперечно має бути чоловік, але повинен прислухатися до думки дружини. Ніколи не знайомлюся на вулиці, волію це робити через знайомих. Знайомство в інтернеті також не для мене. При виборі майбутнього чоловіка обов'язково прислухатимуся до думки батьків.

Одяг у Черкасах купує рідко. Переважно в Києві чи інших містах України, де подорожує. Найдорожчий костюм придбала за 3 тис. грн.

Зачіски робить знайомий перукар, користується послугами косметологів у салонах.

— Фірмова страва — смажені яйця з грінками. У скибці батону вирізається середина, кладеться начинка зі смажених грибів із цибулею. Зверху розбивається яйце і накривається вирізаним шматком батона. Смажити з обох боків, викласти на листок салату. Зверху на грінку кладу шматочок бекону.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу мати двоє дітей і приватний будинок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі