понеділок, 08 серпня 2011 05:15

Піраміду зі свинини й баклажанів посипають сиром

Цієї п'ятниці гостями програми "Смачного!" телерадіокомпанії "ВІККА" є директор гіпермаркету "Епіцентр" Армен Акопян і тренер з успіху Валентина Савченко. Готують страви зі свинини, баклажанів, помідорів, твердого сиру, маринованих ананасів, грибів і зелені.

Валентина Савченко — у минулому депутат районної ради, радник міського голови. Заміжня, виховує двох доньок. На програмі готує страву "Інсайт". Ріже на шматки м'ясо, подрібнює гриби, помідори та баклажани. Спочатку обсмажує свинину, потім овочі. У суміш додає нарізані  кубиками ананаси. Страву перчить, солить і посипає зверху тертим твердим сиром. Тушкує у сковороді 20 хв. Викладає на тарілку гіркою й прикрашає зеленню.

Армен Акопян є депутатом міської ради. На програмі готує "Мій дебют". Нарізані шматки свинини солить, перчить і відбиває. Кільцями нарізує баклажан і солить. Порізані гриби, ананас і помідори ріже кубиками. Зверху баклажанів кладе м'ясо, далі — гриби, знову кільця баклажана. Потім ананаси, помідори, м'ясо. Піраміду посипає тертим твердим сиром і ставить на 25 хв. у духовку. Готову страву прикрашає зеленню.

Кулінарне шоу "Смачного" виходить щоп'ятниці о 18.00 на телеканалі "ВІККА". Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті www.vikka.ck.ua.

Зараз ви читаєте новину «Піраміду зі свинини й баклажанів посипають сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі