пʼятниця, 09 листопада 2007 07:14

Наталю Хуторянець покусав скажений кіт

До хати Наталі Хуторянець із с. Ризине Звенигородського району приблудився кіт. Жінка спочатку намагалася випровадити "гостя". Але кіт ховався то в дровах, то в сараї, й дістати його було неможливо.

— Наталія пожаліла й залишила його. Кота впускали до хати. Він вкусив жінку за руку, коли вона взувалася. Це сталося 23 жовтня, — розповідає начальник центру пропаганди ГУ МНС України в Черкаській області 33-річний Олег Ткаченко.

Того самого дня, як кіт укусив Наталю, вона звернулася в сільський медичний пункт. Звідти зателефонували до ветлікарні сусіднього села Рижанівки й повідомили про випадок. Там порадили стежити за поведінкою тварини. За вісім днів кіт здох. Його відправили в лабораторію до Черкас, де підтвердили факт сказу. Нині 35-річна Наталія Хуторянець проходить курс лікування в центральній районній лікарні.

Наталя живе на вулиці Садовій, на окраїні села. Має 10-річну доньку Інну та 14-річного сина Богдана. Її чоловік на заробітках. Жінка працює кухарем у місцевому товаристві ім. Гришка. Подвір"я Хуторянців розміщене навпроти ферми. В селі кажуть, що там котів немає. Імовірно, він забрів з іншого села.

Зараз ви читаєте новину «Наталю Хуторянець покусав скажений кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі