субота, 28 травня 2016 11:18

Віра Брежнєва прокоментувала декомунізацію рідного міста

Віра Брежнєва прокоментувала декомунізацію рідного міста

Співачка Віра Брежнєва народилася в Дніпродзержинську, як ставиться до його нової назви розповіла в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Дніпродзержинськ перейменували в Кам'янське. Я трохи в шоці, тому що я не співвідносила цю назву ні з чим: це просто ім'я загальне міста, це загальна назва. Воно для мене не значило більше, ніж тільки місто, я не розглядала за змістом. Тому трохи дивно, що до мене приїде бабуся вже з Кам'янського", - говорить співачка.

"Я ще жила на вулиці Карла Маркса в Дніпродзержинську", - додає Віра Брежнєва.

Нагадаємо, Брежнєва розповіла, що у школі працювала посудомийкою.

"Ким я тільки не була у своєму житті, навіть посудомийкою у кафе, але бармен це була вища каста, бармен заробляє більше, ніж посудомийка і поестетичніше це виглядає і відбувається, - говорить співачка, - я посудомийкою стала по протекції, тому що у мене там Галя. Я ще навчалась у школі, у 11 класі. Працювала з 15.00 -23.00, тому зі школи встигала. робила уроки у кафе "Дюна", поки нікого з відвідувачів не було. Потім вже приходили люди. Найнеприємніше - це попельнички, тому що у них вдавлюють сильно попел і доводилось діставати, і жуйки. Це ненормально, коли діти працюють. Дай Боже, нам жити так, щоб наші діти хоча б до повноліття не працювали. Але у Дніпродзержинську була така ситуація. Мені круто було, що я пішла і заробила, і принесла додому 5 гривень, у мене це ставка була".

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва прокоментувала декомунізацію рідного міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі