неділя, 02 червня 2024 21:54

15-річний син Потапа відреагував на хейт батька у мережі

15-річний син Потапа відреагував на хейт батька у мережі
Син українського репера та продюсера Потапа - Андрій Потапенко відреагував на негативні коментарі та осуд його батька в Мережі. Фото: instagram.com/realpotap

Син українського репера та продюсера Потапа - Андрій Потапенко відреагував на негативні коментарі та осуд його батька в мережі.

Зокрема, 15-річний юнак зізнався, що на прикладі батька він навчився бути спокійним. Так, Андрій зазначив, що Потап ігнорує весь хейт у свій бік. Про це син зірки розповів у програмі "Люкс ФМ".

До того ж син репера наголосив, що він почувається абсолютно щасливим поряд з батьком, коли їм вдається зустрітися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російське ІПСО в дії" - Потап прокоментував висміювання смерті Заворотнюк

"Щоб бути спокійним, коли на тебе хтось говорить щось погане, потрібно не зважати на це і говорити: "Нехай говорять". Мені допомагає це робити мій батько. Всі знають, як його не люблять в Україні, але я до нього приїжджаю, бо мені 15 років, раптом що", - розповів Андрій.

Потапенко молодший додав, що його батько не звертає уваги на хейтерів.

"Коли ми разом з ним, то він веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. Я побажаю це всім: не дивитися на тих, хто говорить про тебе лайно", - розповів Андрій.

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко - Gazeta.ua) виїхав з України з початку повномасштабного вторгнення Росії. Декілька разів він повертався до Києва, але не надовго.

Артист часто транслює в соцмережах свої подорожі світом. Цього разу в Instagram зазначив, що прилетів до Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «15-річний син Потапа відреагував на хейт батька у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі