четвер, 30 травня 2024 18:38

"Російське ІПСО в дії" - Потап прокоментував висміювання смерті Заворотнюк
3

Потап заявив, що його ранковий допис - фейк
Фото: instagram.com/realpotap
Потап заявив, що його ранковий допис - фейк
Потап

Репер та продюсер Потап заявив, що не висміював смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк.

У своєму Instagram артист зазначив, що це був фотошоп. За його словами, це зробили російські пропагандисти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Потап і Настя Каменських за п'ять років шлюбу (ФОТО)

"Російська ІПСО в дії, але пропоную не вестися на такі провокації. Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі. Про мене часто пишуть, що попало, але наші ЗМІ підхопили новину, згенеровану в російському інфопросторі і яка спочатку з'явилась саме в їхніх новинах. Хочу сказати: не довіряйте відфотошопленим скрінам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами. Ми ж з вами розумне суспільство, яке вміє аналізувати і перевіряти те, що бачимо, чуємо та читаємо", - прокоментував репер.

Російська актриса Анастасія Заворотнюк померла в ніч на 30 травня. Кілька років боролася з онкологією, але не здолала хворобу. Потап у сторіс Instagram опублікував фото зі зверненням до зірки. "Ну що, Настю, було весело грати в образі, що виставляє всіх українок тупими? Добре, що більше не зіграєш", - написав він, але незабаром видалив допис.

Зараз ви читаєте новину «"Російське ІПСО в дії" - Потап прокоментував висміювання смерті Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі