пʼятниця, 29 грудня 2023 13:10

Після зйомок у кліпі: гурт Imagine Dragons відновив будинок 15-річному хлопчику з Миколаївщини
6

Розвалені росіянами будинки в Миколаївській області
Фото: Скріншот
15-річний Олександр, будинок якого знищили росіяни
Розвалені росіянами будинки в Миколаївській області
15-річний Олександр, будинок якого знищили росіяни
Будинок, який побудували за пів року

Американський гурт Imagine Dragons відновив будинок 15-річного Олександра з Новогригорівки Миколаївської області, який вщент зруйнували росіяни.

Це сталося після того, як хлопчик знявся у їхньому кліпі. Відео побачив увесь світ, а донор платформи UNITED24 виділив кошти на відновлення будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярному українському співаку побили машину у Польщі

"Вплив відео на долю Сашка складно переоцінити. Після виходу кліпу тисячі людей захотіли допомогти хлопцю: надходила величезна кількість слів підтримки та пропозиції купити квартиру в якомусь українському місті. Але Сашко відмовлявся їхати з Новогригорівки, тож постійний партнер UNITED24, мережа мультимаркетів "Аврора", вирішив виділити кошти на відновлення зруйнованої оселі. Ми щасливі, що минулого тижня Тай Арнольд (оператор-постановник гурту - Gazeta.ua) особисто передав Сашкові та його мамі ключі від чудового, просторого і дуже гарного будинку", - прокоментувала координаторка UNITED24 Ярослава Гресь.

Руїни, які залишилися після обстрілу знесли. За півроку заклали новий фундамент та побудували більший дім з терасою і укриттям.

29 грудня окупанти під час масованої атаки по Україні застосували всі можливі види озброєння, окрім "Калібрів". Мішенню були не конкретні об'єкти, а вся територія країни, заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат під час телемарафону, передає Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Після зйомок у кліпі: гурт Imagine Dragons відновив будинок 15-річному хлопчику з Миколаївщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі