пʼятниця, 29 грудня 2023 12:37

Популярному українському співаку побили машину у Польщі
3

Юліку побили авто у Польщі
Фото: Скріншот
Юліку побили авто у Польщі
Юліку побили авто у Польщі

Українському співаку Юліку побили автомобіль у центрі Варшави, Польща. Туди він поїхав з колегою, музикантом Заліско, щоб провести благодійний концерт.

У своєму Instagram він опублікував кадри пошкоджень. Артист вважає, що це була навмисна провокація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримала удар в обличчя" - в будинок Могилевської увірвалися грабіжники

"Перше - шок! Далі, усвідомлення, що я роблю все правильно. Всі живі, вікна заміняться. Добре, що цінні речі та костюми ми забрали із собою. Найбільше дивує той факт вандалізму - нашкодити. І так важко, кожен українець бореться за свободу своїх територій, а тут таке. Нас не злякати, їдемо далі збирати кошти для ЗСУ", - сказав Юлік.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Julik (@julikofficial)

Декілька днів у мережі обговорюють наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоу-бізнесі. Організатор-аферист Тарас Доненко вкрав у зірок гроші. Серед потерпілих - фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук, співачка Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана.

Поліція вже відреагувала на звинувачення. Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у місті Київ Дмитро Грищенко наголосив, що вже відкрито кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Популярному українському співаку побили машину у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі