пʼятниця, 29 грудня 2023 11:46

Аферист вкрав у зірок шоу-бізнесу 10 млн - що кажуть у поліції
3

Руслана
Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko
Олег Собчук
Злата Огнєвіч

Декілька днів у мережі обговорюють наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоу-бізнесі. Нагадаємо, організатор-аферист Тарас Доненко вкрав у зірок гроші. Серед потерпілих - фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук, співачка Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана.

Олег Собчук заявляв, що Доненко втирався в довіру до артистів не один рік.

"Людина (Тарас Доненко - Gazeta.ua.) потихеньку залазила в борги, і не лише з артистами, а й з прокатниками. Там понад 10 мільйонів заборгованості різним людям, які зробили свою роботу, але не отримали за це кошти. Це попри ті кошти, які він взяв наперед", - казав музикант раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримала удар в обличчя" - в будинок Могилевської увірвалися грабіжники

Поліція вже відреагувала на звинувачення. У коментарі "ТСН" начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у місті Київ Дмитро Грищенко наголосив, що вже відкрито кримінальне провадження.

Якщо буде доведено, що Тарас Доненко дійсно привласнив кошти, то йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Шеф-редактор "Дизель Шоу" Олексій Бланар різко відреагував на скандал, який розгорівся через новий випуск про українців в окупації та російських військових. Він наголосив, що провів 17 днів під окупацією. Вони жили без їжі, води, світла, тепла і, практично, без зв'язку, коли температура на вулиці була -10, а в хаті +10.

Зараз ви читаєте новину «Аферист вкрав у зірок шоу-бізнесу 10 млн - що кажуть у поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі